Randomness

Eftersom att jag kommer vara borta från bloggen ett tag så ger jag er lite random foton från arkivet så länge ;P
 
 

Häst vakter

Förra veckan red jag runt för att leta efter häst vakter som kan ta hand om mina pållar medans jag är bortrest.  Det är första gången som jag kommer att vara ifrån dem en hel vecka så det är lite nervöst men det ska nog gå bra ;P Här är några bilder på mina kära häst vakter:
Först så frågade jag Emma om hon ville ta hand om Goldheart och svaret var självklart xD Enda sedan vi hjälpte henne med skjuts till affären så har hon varit ett stort fan av Goldie och båda två är pigga och älskar fart och fläkt, så jag tror de kommer komma jätte bra överens. Hoppas bara att de inte busar för mycket ;P
Sedan red jag vidare till Linn för att höra med henne om hon ville ta hand om Sunrocket och hon sa gladeligen ja. :) Hon har hjälpt mig mycket med hoppningen genom att t.ex. vara funktionär och komma med bra tips och råd. Då Sune och Linn gillar hoppning lika mycket så tänkte jag att de skulle passa bra ihop.
Jag red sedan vidare till Pauline för att fråga om hon ville ha hand om Stormdancer och hon sa också ja. Pauline har hjälpt mig väldigt mycket med träningen av Storm. Han var väldigt hinder rädd i början och då väldigt ostabil i hoppningen, men med mycket hjälp och stöd av Pauline så har det blivit mycket bättre. Hon var den enda jag kunde tänka mig att ta hand om Storm då han är rätt blyg och behöver mycket stöd från ryttaren och det vet jag att hon kan ge honom :)
Eftersom Midnightqueen fortfarande är lite öm i benet så bestämde jag mig för att helt släppa henne på bete, så att hon får vila upp sig ordentligt. Barney var snäll nog att låta henne gå tillsammans med sina kossor. :)
 
 

Nytt hem

Jag har funderat ett tag nu på att flytta från Steves gård så idag bestämde jag mig för att flytta till Valedale! :D Jag har alltid tyckt att det är så fint där, så valet var enkelt. Så jag kommer nu att bo i Valedale. (Tills att Jorvik stallet kommer för det är mitt drömstall <3 )