SSO Bloggutmaning avslutad :)

Sådär! Då är den första bloggutmaningen klar! :D Det har varit väldigt roligt att hålla på med denna utmaning om SSO. Imorgon så ska jag gå vidare till utmaningen som handlar om Starshine Legacy :) Det ser jag fram emot!
 
Här har ni Esmes bild med den utmaningen:
 

Bloggutmaning SSO Dag 20

20. Jag och SSO
 
Starstable Online är ett av mina favorit spel och jag kommer säkert att fortsätta spela i många, många år framöver. Jag älskar både hästar och fantasy så därför passar detta spel mig utmärkt. Uppdragen är väldigt spännande, det är härligt att hänga med alla fina vänner man får och roligt att kunna ha flera hästar att ta hand om. SSO är det hästspel som jag under hela min uppväxt drömde om- ett hästspel där man kunde ha hur många hästar man ville, kunna rida och utforska hur mycket som helst och som hade en intressant story man verkligen kunde ryckas med i. Fast mitt ultimata drömhästspel är det inte riktigt än för det skulle även innehålla Norska fjordhästar ;P<3  Jag hoppas innerligt och håller tummarna för att den rasen ska komma till spelet för då skulle jag verkligen bli lycklig! <3 :D  Detta spel ligger mig varmt om hjärtat och jag rekommenderar det till alla som antingen är intresserade av hästar eller fantasy, eller som i mitt fall både och :P
 
Bjuder på en random rolig bild xD hihi
 
 
 
 

Anslagstavla

För några dagar sedan så fick jag min syrras gamla anslagstavla. Eftersom att den hade några år på nacken och var röd, vilket inte passar mot mitt rum som är lila, så kände jag för att piffa till den lite. Jag målade den i en blålila ton men då smetade färgen ut sig på kanterna då jag inte är super duper stadig på handen ;p Så för att dölja det så limmade jag på ett fint tygband och virkade en "garnram". Den passar verkligen mitt rum så jag blev väldigt nöjd över resultatet :)