Samanfattning av året

Detta har varit ett galet år för mig. Väldigt mycket har hänt. Både bra och dåligt.
 
Början av året var knackigt. Hamnade på en riktigt dålig praktik där jag inte trivdes alls. Efter den praktiken så fick jag börja på en annan praktik där jag trivdes hur bra som helst. Men tyvärr så kunde jag inte stanna där pga. hälsoskäl vilket var väldigt tråkigt.
 
 På sommaren så åkte hela familjen på en bilresa genom Sverige vilket var åratal sedan sist.
I somras så träffade jag också några tjejer från klubben då vi hade en träff på Skansen. Var hur kul som helst och längtar till nästa träff <3
 
Senare in på hösten så fick jag ännu en praktik. Men denna praktik gick så bra så den ledde till jobb :D Efter ett år av arbetslöshet så hittade jag äntligen ett jobb. Känns hur bra som helst. Min dröm om att flytta ihop med min älskling närmar sig! :D <3
 
Vann en tävling så att jag fick komma till Starstables kontor i Stockholm. Det var jättespännande att få träffa personalen och att få se deras kontor samt få premiärspela dinodalen.
 
Gick på SIHS tillsammans med Mich från klubben. Väldigt trevligt att träffa henne igen :) (hon var också på Skansen träffen i somras)
 
Fjordingar kom till SSO! Som jag har längtat! <3 Definitivt en av höjdpunkterna på året för min del! ;P
 
Så detta år har varit upp och ner för min del. Mycket stress kring arbetslösheten och depression men också lycka över att få träffa vänner från SSO i verkliga livet samt glädjen av att äntligen ha fått ett jobb.
 
Hoppas att ni har haft ett bra år och att nästa år kommer att bli ännu bättre! :) <3
 
 

Julkort

Har helt glömt bort att visa mitt julkort som jag skickade in till Starstables kontor för ett tag sedan. De hade en tävling på facebook att man kunde skicka in julkort för att vinna starcoins.
Jag skickade dock mitt julkort för att jag främst ville skicka ett kort till dem men sedan om jag eventuellt skulle vinna så skulle det vara en bonus.
Tog mig en hel dag att bli klar med julkortet. Först av allt så var det jättesvårt att välja motiv. Själva färgsättningen tog en stund också. Fick kämpa med julkortet men det var det värt. Hade väldigt roligt när jag gjorde den samt blev väldigt nöjd med resultatet.
Visar även upp mina referensbilder till julkortet lite längre ner.
 
Jag och mina hästar som sprider julglädje en kall vinternatt vid Fort Pinta :D
 
 
 
Referensbilder: