Min fina bakgrunds bild ;P

Jag läste ett roligt blogg inlägg för ett tag sedan på monokerus.se om hur man gör en fin bakgrundsbild och blev väldigt inspirerad. (Inlägget hittar ni här: http://monokerus.se/2014/april/tutorial-hur-jag-gor-skrivbordsbakgrunder.html#comment) Har jobbat på denna bakgrund i några veckor nu och har gjort om den ett flertal gånger men är nu äntligen nöjd :)  Blev lite extra nöjd med den rosa rutan i mitten där jag har ett bildspel med alla mina Pink Bullets bilder :3 <3  Vad tycks? ;P
 
 
 

Vackert citat

Hittade den här bilden i arkivet, var tvungen att visa då jag tycker citatet är klockrent! xD haha
 

Fin pärm/bok ;P

Jag älskar fjordingar och har under åren samlat på mig en massa bilder och artiklar om dem. Istället för att de bara ligger och dammar så tänkte jag att det skulle vara kul att göra något fint. Jag hittade en gammal röd kontors pärm och bestämde mig för att piffa till den så att den kunde bli som en fjordingpärm/bok. ^^ Blev väldigt nöjd över resultatet :3 Men glömsk som jag är så blev det ingen "före" bild. xD Här är slut resultatet i all fall:
 
 
 
Berom ursäkt för bildkvaliten då min kamera inte är den bästa -.- (På den sista bilden så står det "Alla hästraser kan" )