Skön kväll med klubben

Idag så var jag på klubbmöte. Det vi bland annat gick igenom var vem den nya ledaren var, vilket blev Jen, grattis Jen! :D Samt vilka vinnarna av poängjakten frö mars månad var. Jag kom på tredje plats på poängjakten! Yay! Kom rätt oväntat så blev jätte glad! :D Är första gången jag stått på prispallen så jag är väldigt stolt och nöjd <3 Lite senare på kvällen så var jag med på ett Slender game i Valedale. (Jag fick vara Slender en ronda >:D moahhaah!)
 
 

Musblack <3

 
        
Den här hästen är så fin! <3 Är totalt kär i färgen! Men vill helst av allt ha en fjording i denna färg!! xD <3 Är så sjukt svag för musblackar särskilt då fjordingar ;P

Klubb Stafett :D

Idag så höll Jen i en super rolig stafett. Vi sprang i tre olika lag med 4-5 spelare i varje. Starten var i Fort Pinta och banan  gick sedan genom Firgrove, Valedale, Moorland och Gyllene Åsarnas Dal där man tog färjan över till Fort Pinta för att gå i mål. Min del i stafetten var att springa från Moorland stallet till Gåd-porten :) Mina fina lag kamrater var Emma, Jen och Sasha :) Det gick väldigt bra för oss då vi vann >:D yay! Det var verkligen jätte kul, spännande att springa och kul att heja på de andra i laget :D Hoppas verkligen det blir mer stafetter i klubben framöver :P <3 Här kommer lite bilder: