"Blå" tröja

Att denna tröja heter "Blått linne" är lite skumt då den varken är blå eller är ett linne xD haha
Fin är den definitivt i alla fall :D
 
 

SSO paus och Wow början

Har bestämt mig för att ta en lång paus från SSO. För jag har inget att göra i spelet just nu. Eller tekniskt sett så har jag två hästar kvar att levla (även fast det inte är ett måste att levla). Men annars så har jag inga uppdrag och inga klubbevent att gå på. Valde litegrann av denna anledning att lämna klubben Pink Bullets. Tungt beslut att ta men kändes rätt just nu. Ska gå med i en väns klubb så länge så att jag slipper klubbförfrågningar.  
Så jag får vänta tills fler uppdrag kommer så att jag får någonting att göra. Ska följa min goda vän Apps råd och vänta lite längre så att jag får fler uppdrag på hög sedan ;P App har även en blogg ni kan besöka här:http://aprilgoldfall.blogg.se/
 
Har tänkt att börja spela World of Warcraft igen dock. Där finns det definitivt tillräckligt med uppdrag ;P
Men har varit borta från Wow så länge, 5år, så jag tänkte börja till sommaren så att jag hinner lära om mig det mesta innan jag börjar spela igen. Har hunnit bestämma mig för att min main ska vara en human female hunter med skinning och leatherworking som då förstås också har alla secondary professions. Min alt som ska hjälpa till ska vara en Pandaren female rogue med tailoring och enchanting och alla secondary också. Den enda ras som jag aldrig har spelat är Pandaren. Slutade att spela runt Cataclysm så har inte hunnit testa Mists of Pandaria alls. Ska bli riktigt kul då Pandarens är riktigt coola :3
 
Om ni vill snacka Wow med mig så skulle jag bli jätteglad! :DD Ni kan nå mig här på bloggen eller genom att maila till jorvikhantverkaren@hotmail.com eller genom att breva på SSO till Cecilia Gladefield.
 
Bjuder på en bild på en Pandaren här nedan när jag fick testa att göra en karaktär när syrran provade gratisversionen:
 
 
 
 

Veckans låt- Vecka 17

Denna vecka så har jag fortsatt att lyssna på Red velvet och har blivit kär i en av deras andra låtar. Den låt jag lyssnade på mest blev deras låt Automatic. Det är också en riktigt svängig låt med härligt gung i. Väldigt skön att lyssna på.
 
Vad jag tolkar det som så handlar låten om de första stadierna när man blir kär i någon. Att man dras till någon naturligt utan att man riktigt vet om det. 
 
Musikvideon är lite skum xD De dansar, de ser snygga ut, de kör bil, de går till en klubb, de äter. Vet inte riktigt vad mer jag ska säga. Jag kollar aldrig på musikvideor annars då de oftast brukar vara rätt skumma för konstens skull.
 
 
Här kan ni lyssna på låten och titta på musikvideon:
https://youtu.be/px2Q47O0_eE
 
 
Så här ser det ut när jag försöker bädda in klippet i inlägget. Har försökt med html koder men det verkar inte fungera :/
Får kanske ta och maila supporten och fråga ;P