Jorvikhantverkaren drar vidare

Hej kära läsare!
 
Jag har en stort tillkännagivande angående denna blogg och det är att denna blogg inte kommer att få fira två- årsdag i maj då min vardag ser ut som den gör med mitt nya jobb så har jag tyvärr inte tid med bloggen längre.
 
Jag skulle verkligen uppskatta och tycka det vore jättekul om ni vill dela med er om vad ni har tyckt om min blogg under tiden den har varit uppe. Var inte rädda för att säga vad ni tycker, jag vill verkligen höra era åsikter vare sig det är positivt eller inte. Konstruktiv kritik tar jag gärna emot! ;P
 
Även om bloggen läggs ner så kommer jag inte att försvinna från SSO communityt utan jag kommer att förflytta mig till forumet och wikin. Om ni är intresserade av att diskutera om något som rör sig om SSO, hästar, musik, böcker, manga, anime, filmer, serier eller ja vad som helst så är det bara att kontakta mig :)
 
Jag kan nås via brev på SSO, på Jorvikipedia där jag heter CeciliaGladefield vilket jag också heter på forumet, på howrse.com heter jag Jorvikhantverkaren och min email är jorvikhantverkaren@hotmail.com :)
 
Vi hörs! <3
/Cecilia Gladefield
 
 
 
 
Jorvikipedia:
http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Startsida
 
Forum som rör allt med Jorvik:
http://starstableonline.boards.net/
 
 

Veckans låt- Vecka 7

Denna vecka har jag lyssnat på en massa Kelly Clarkson låtar men speciellt People like us.
 
Svängig låt som är lätt att fastna för.
Kellys sångröst är jag väldigt svag för. Hon är en av mina absolut favorit sångerskor.
 
Denna låt, vad jag har tolkat det som, handlar om att man inte ska vara rädd för att vara sig själv och att de som inte är det ska hålla ihop för att bryta normer och alla andra som försöker bryta ner en då man inte följer strömmen.
 
Riktigt bra budskap, riktigt bra låt ;P
 
Musik videon är bra den med. Visar upp budskapet tydligt då det är i ett forskningscenter där alla blir utvärderade och de som är annorlunda blir utfrysta.
 
Här kan ni lyssna på den och se musik videon:
 
 
http://youtu.be/yWbMz_aBlMU
 
 
Det fungerar fortfarande inte för mig att bädda in videon i inlägget :/ Någon som haft samma problem och vet en lösning? ^^
 
(Väldig "subtil" produktplacering i musik videon också xD haha)