Semester!

Har bara idag kvar att jobba sedan har jag semester i en vecka! Ska bli jätteskönt att få vara ledig :DD
Har två veckors semester, så den andra veckan tar jag lite senare.
Lyllos er ungdomar som snart har sommarlov, annat är det för oss gamlingar xD haha
 
 
 

 Samt visst är det spännande med tjuvkiken på de nya, fina painthästarna? Ska bli spännande att se när de kommer. Gissar på nästa vecka då de skrev att vi inte skulle få vänta länge ;D
Alla tre är jättefina men jag är lite extra förtjust i den svartvita :3
Längtar tills man får se dem i spelet så att man kan ta en närmare titt på dem.
 
Helt ny painthästar kommer snart!
Bild lånad från SSO:s nyhetssida.

Randiga byxor

Fixade till en söt outfit med byxorna man fick utav Starstable teamet. (STRIPEDPANTS är värdekoden ;P)
Riktigt snygga var dessa byxor, kommer säkert att använda dem mycket framöver.
 
Ska bli riktigt spännande att se vad det blir för uppdatering idag också :DD
 
 
 

Grafik

Jag uppskattar verkligen de senaste grafikuppdateringarna de har genomfört i SSO på senaste tiden. Tycker verkligen att det har blivit mycket snyggare. Detaljerna gör stor skillnad. T.ex. alla murar, staket, hus och brunnar har verkligen fått en snygg uppgradering.
 
Jag kan förstå att många kan tycka att det är jobbigt att se spelet förändras så mycket men det är nödvändigt att förbättra grafiken  för att kunna locka in nya spelare och hålla sig uppe på marknaden.
Om SSO skulle stanna kvar i sin ursprungs grafik för alltid så skulle det bli alldeles för gammalt tillslut och då skulle de tappa väldigt många spelare.
SSO är ett spel i ständig utveckling så att de jobbar med att förbättra grafiken i spelet är bara en naturlig del i utvecklingen.
Ta tex World of Warcraft som har funnits i över tio år. De hade väldigt länge sin ursprungsgrafik men fick tillslut nu nyligen förbättra grafiken på spelkaraktärerna för att hålla kvar gamla spelare och locka in nya. De hade verkligen bara fått svårare och svårare ett överleva med sin uråldriga grafik på spelkaraktärerna. Man vill spela spel som är roliga men till viss del så måste de se bra ut också, den visuella delen spelar stor roll i spel. Så jag ser bara positivt på att de jobbar på att förnya och förbättra grafiken i SSO så att de håller sig kvar på marknaden och fortsätter att få in nya spelare.
 
Jag ser fram emot att se vad mer de ska förbättra i framtiden. Jag hoppas att de fortsätter att piffa upp alla stall och byar. Alla små detaljer gör spelet mer levande tex npc-ryttarna i Jorvikstallet och Moorland, npc- bobcat tjejerna som blinkar, går omkring och tittar runt samt de olikfärgade npc-hästarna i Moorlandstallet.
 
Frågan är dock om våra spelkaraktärer kommer att få sig ett lyft i framtiden? Jag tycker verkligen om npc bobcat tjejerna. Tycker att de är jättesnygga och gillar verkligen att de är så levande när de som sagt blinkar och kollar runt i omgivningen. Jag önskar att våra karaktärer var lika rörliga. Så att när man sitter på hästryggen så kan ryttaren vrida på huvudet och titta sig omkring, sträcka sig ner för att klappa hästen på halsen, vila händerna mot benen och liknande. Skulle vara riktigt coolt :DD
 
Vad tycker ni? :)
 
 Gåd murarna blev jättefina. Riktigt snyggt mot det röd, gul, orangea i träden :DD