Taggad inför halloween

Idag så blir det halloween uppdatering. Är så taggad! Ska bli rikitgt kul, älskar halloween i SSO. Är en av mina favorit högtider i spelet.
 
Började firande för en vecka sedan dock då World of Warcraft började sitt halloween firande en vecka innan. (Tror att det beror på att Halloween egentligen firas tidigare men att Sverige har tagit veckan efter )
Så jag har springit runt i WoW och klätt ut mig,räddat byar från den huvudlöse ryttaren, käkat en massa godis och liknande. Mysigt ;D
 
 Är så nyfiken på allt nytt de har sagt ska komma i detta års firande i SSO. Vi fick en sneak peak video för några dagar sedan som ni kan se här:
 
 
"Shade of the Horseman yells: Prepare yourselves, the bells have tolled! Shelter your weak, your young and your old! Each of you shall pay the final sum. Cry for mercy, the reckoning has come!"

Launcher och kommande uppdateringar

I onsdags så kom äntligen den nya launchern som man har varit riktigt nyfiken på ett tag. Jag tycker att den är riktigt snygg och smidig. Skönt att mejladressen sparas, smidigt att man kan nå nyheterna och Starstables youtubekanal med bara några klick. Samt så ser den bättre ut än den gamla som var så vit. Ser fram emot att fortsätta att spela med denna lanuchern i framtiden, tycker redan mycket om den.
 
Då är frågan om vad som kommer hänräst gällande onsdagsuppdateringar? ;P
Halloween borde komma snart. Dock så är Halloween i början av november så det kanske vi får vänta på några veckor till. Så de kommande veckorna blir spännande att se vad som kommer att uppdateras. Funktionen att kunna leda hästen är man riktigt nyfiken på. Tror också att fler Shirehästar kommer i nya färger de kommande veckorna. Annars så kommer jag inte på något mer... Hm.. Just ja! Mysteriet återstår vad "ni spelare har önskat hela vintern" handlar om som de skrev på spoilervecka nyheten för ett tag sedan. Är det huvuduppdrag, täcken till hästen? Hm... Vad tror ni? ;P
 
 

Info och Onsdag

Nu har jag fixat Casanovas infosida under fliken Mina Hästar så kika gärna in där ;D
 
Spännande som alltid att det är onsdag idag. Undrar vad som kommer på uppdateringen idag? :D
Vad tror ni? ;P
 
Bjuder på en bild från levlingseventet igår. De är ju för söta:3