Tillbaka :D

Nu mår jag bättre och kan börja blogga igen ;P
 
Det här kommer att bli en riktigt rolig höst och vinter nu när man har fått så många otroliga sneak peaks om vad som ska komma till SSO innan slutet av året. Att kunna leda hästen, två nya högt eftertraktade hästraser, ett nytt område, mer till halloween och julfirandet samt en hemlig stor övverraskning :D Riktigt spännande!
 
De två nya hästraserna som är bland de mest önskade tror jag är Shire och Islandshäst. I teaservideon man fått se så ser det ut som en stor arbetshäst med mycket hovskägg så det är möjligt att det kommer Shirehästar snart. Vilka hästraser tror ni att det blir? :)
 
Funktionen att kunna leda hästen är jag riktigt nyfiken på. Kommer grimmor och grimskaft då också eller kan man "bara" leda i tyglarna? Får se ^^ (Hoppas dock på fina grimmor och grimskaft ;P)
Kommer nog att bli lätt att få till fina presentationsbilder på sina hästar med denna funktion så jag ser verkligen fram emot den.
 
Det nya området ser väldigt stadslikt ut, utifrån de två teaserbilder man har fått se hittills. Jag gissar på att det blir öppnandet av Jorvik City. Vad tror ni att det blir? :)
 
Halloween och julfirandet längtar jag till. De är mina två favorit högtider i SSO. De förgyller verkligen den tråkiga, ruskiga vardagen när det är höst och vinter. Kul med nya uppdrag, blir spännande att se vad det blir för något :D
 
Starstables födelsedag kommer bli riktigt roligt. Årets födelsedags outfit är riktigt fin också orange, blå vit. Ni har väl inte missat deras gratis starcoins give aways? De har nu gett ut en massa star coins koder så kolla in nyhetssidan för att hitta dem :) Riktigt snällt av dem att ge så många starcoins till oss, särskilt nu när nya hästar kommer snart! <3
 
De avslutade förra veckans uppdatering med att säga:
 
"Slutligen...
En hel del av er har redan haft tillgång till en del information om årets höstuppdatering, men det finns faktiskt en sista överraskning! Utöver att kunna leda hästen, ett nytt område, två nya hästraser och en fantastisk födelsedag, Halloween och jul, har vi planerat att göra en till sak, något som ni har önskat mest av allt den här vintern.."
 
Planerat vad?? Gah är så nyfiken! :DD Ska bli superspännande att se vad de mer har planerat. Men vad har vi önskat mest den här vintern?....Hm.... Några ideer? xD
 
Vill avsluta med att lägga upp en bild på söta Mumu. Tydligen så var den gråa mulen en bugg från grafikuppdateringen så nu har hon fått tillbaka sin rosa mule :)
 
 
 

Brb sjuk

Igår så fick jag äntligen kolla in det nya Fort Pinta. Fast har bara hunnit kolla in en snabbis då jag har åkt på en rejäl förkylning med feber och allt vilket är riktigt typiskt då jag nu äntligen är hemma och egentligen har väldigt mycket tid att kunna spendera med SSO. Surt men så är det. Får dricka en massa chai latte och häva i mig en massa fishermans friends och försöka bli frisk så snabbt som möjligt så att jag kan spela och blogga igen ;D
 
Vad tycker ni om det nya Fort Pinta? 
Väldigt stor förändring blev det så kommer att ta ett tag att vänja sig ^^
 
 
 
Jag hade tagit en fin bild från färjan på Fort Pinta men glömde att spara den så bjuder på en random bild från Barunas hästjakt istället xD Skyller på febern ;P haha..

Taggad inför nya Fort Pinta

Jag är verkligen taggad inför uppdateringen idag! :D Är super roligt att Fort Pinta får ett nytt utseende.
Tycker särskilt om park känslan man får av området där James står som man får se i teaservideon.
 
Är så ledsen bara att jag inte kommer att vara hemma på två dagar så får vänta till fredag på att få kolla in allt nytt ;.; Får lusläsa alla sso-bloggar jag hittar så länge ;P
 
Ser ut som att nya uppdrag kommer också då James har ett gult utropstecken över sig i videon. Blir spännande att se vad det kan bli för uppdrag.
 
Jag tycker verkligen om att de förnyar och förbättrar grafiken och gör om städerna tilll det bättre. Visst är det jobbigt att se de förändras så mycket då man är så van vid deras utseende som man sett i flera år. Men det blir verkligen jättefint och bidrar till att spelet blir mer modernt och attraktivt. Jag hoppas att de fortsätter med att förbättra alla städer. Särskilt Firgrove och Siilverglade skulle jag vilja se en uppdatering av.
 
Vilken stad tror ni kommer att få ett uppsving härnäst? :)
 
 
 
Har haft problem att bädda in videoklipp från Youtube på bloggen i flera månader men nu så fungerade det visst. Skumt, men klagar inte! ;D Kommer att kolla på denna video några hundra gånger till, är så taggad!