Star rider kod i tidning

I butikerna nu finns det MinHäst tidningar med värdekoder i för tio dagars starrider. (53 kronor kostar den)
1 månad star rider kostar 55 kronor om man köper via Starstables hemsida så prismässigt får man ut mer värde genom att lägga till två kronor mer för 20 dagars starrider till. Dock om man inte har tillgång till att handla över nätet så är denna kod väldigt lönsam då man ändå kommer långt i spelet på tio dagar.
Jag köpte en till mitt gratiskonto Drusi och har efter en vecka hunnit komma upp till level tio ;D (Hann med att öppna upp både Skördebygden och Sydhoven på en och samma dag också xD )
 
Tyvärr så får man dock ingen star rider veckopeng med den här sortens värdekod. Jag provade själv detta genom att sätta in värdekoden på en fredag och märkte på lördagen att jag inte hade fått 100 starcoins extra. Starrider veckopengen fungerar då säkerligen bara om man köper starrider direkt.
 
 
 
 
 
Så här ser tidningen ut med värdekoden:
 

Starstable Online- Gratis utmaning

Det finns mycket att göra i spelet som icke star rider samt så är Starstable teamet väldigt generösa med att ge ut värdekoder då och då så jag tänkte att det skulle vara kul att visa allt man kan göra som gratis medlem i spelet.
 
Jag har gjort en utmaning för att visa hur långt man kan komma som gratis medlem med värdekoder som enda sättet att få tillgång till hela spelet.
 
Det här är reglerna i utmaningen:
  • Inget köp utav starcoins eller starrider är tillåtet. Bara värdekoder man får i tex tidningar eller utav Starstable teamet tillåts. (MinHäst tidningen brukar ibland ha värdekoder så ett tips är att ha koll på den)
  • När värdekoder kommer i tex en tidning så får man bara köpa ett exemplar utav den tidningen så att det inte blir för lätt att samla på sig en massa värdekoder på en gång. (Valfritt men personligen tycker jag att det blir mer intressant och svårare att bara begränsa mig till en.)
  • Starcoins man får genom värdekoder får bara användas till att köpa hästar.
  • Man får bara använda kläder och utrustning som man får som belöning i uppdrag. (Detta är också valfritt men personligen tycker jag att det här sättet blir mer spännande och givande när man tex vinner ett championat med dessa begränsningar.)
  • Jorvik shillings som man tjänar får bara användas till att köpa mat till hästen/hästarna och till transportavgifter.
  • Försöka att vinna så många championat som möjligt med begränsningen att bara ha på sig kläder och utrustning som man har fått som belöning i uppdrag.
 
Jag har själv startat denna utmaning och ser fram emot att se hur långt jag kan gå utan att betala en enda krona. Mitt gratiskonto finns på FluffyUnicorn och min karaktär heter Drusi Monsterhunter och hennes häst heter Northhero. Så här ser de ut:
 
 
 
Vad tycker ni om denna utmaning? Sugna på att prova? ;D
 
 
 

Tankar om gårdagens avsnitt utav Starstable show

Gårdagens avsnitt utav Starstable show var rikitgt intressant. Mest spännande är nyheten om vad som kommer nästa vecka! :DD Kika in avsnittet nedan om ni inte sett den än:
 
Riktigt söta är de :3 Har ni någon favorit än? ;P
 
 
I avsnittet under sektionen "fråga Starstable" så var det en spelare som frågade om när Starstables nätbutik skulle komma ut med fler produkter. Matilda berätttade då lite mystiskt att det är på gång. Hon bad oss också att kommentera på klippet på saker man skulle vilja se i butiken.
Personligen skulle jag vilja köpa en Starstable ryggsäck och/eller väska, nyckelring, poster med Starstable motiv att hänga upp på väggen samt samlar figurer på huvudkaraktärerna från spelet som ödesryttarna och Herman tex.
Har ni någon drömprodukt? :)
 
 
Tävlingen som de nu har på instagram är häftig. Att få chansen att vinna en helt unik häst och en labtop! :D Riktigt schysst. Har själv skaffat instagram nu bara för att vara med i tävlingen ;P Dock så är jag helt borta då jag inte förstår hur instagram fungerar än xD.... 8 maj är sista tävlingsdagen så jag hoppas på att jag lärt mig tills dess.. haha