Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Starstable Online- Gratis utmaning

Det finns mycket att göra i spelet som icke star rider samt så är Starstable teamet väldigt generösa med att ge ut värdekoder då och då så jag tänkte att det skulle vara kul att visa allt man kan göra som gratis medlem i spelet.
 
Jag har gjort en utmaning för att visa hur långt man kan komma som gratis medlem med värdekoder som enda sättet att få tillgång till hela spelet.
 
Det här är reglerna i utmaningen:
  • Inget köp utav starcoins eller starrider är tillåtet. Bara värdekoder man får i tex tidningar eller utav Starstable teamet tillåts. (MinHäst tidningen brukar ibland ha värdekoder så ett tips är att ha koll på den)
  • När värdekoder kommer i tex en tidning så får man bara köpa ett exemplar utav den tidningen så att det inte blir för lätt att samla på sig en massa värdekoder på en gång. (Valfritt men personligen tycker jag att det blir mer intressant och svårare att bara begränsa mig till en.)
  • Starcoins man får genom värdekoder får bara användas till att köpa hästar.
  • Man får bara använda kläder och utrustning som man får som belöning i uppdrag. (Detta är också valfritt men personligen tycker jag att det här sättet blir mer spännande och givande när man tex vinner ett championat med dessa begränsningar.)
  • Jorvik shillings som man tjänar får bara användas till att köpa mat till hästen/hästarna och till transportavgifter.
  • Försöka att vinna så många championat som möjligt med begränsningen att bara ha på sig kläder och utrustning som man har fått som belöning i uppdrag.
 
Jag har själv startat denna utmaning och ser fram emot att se hur långt jag kan gå utan att betala en enda krona. Mitt gratiskonto finns på FluffyUnicorn och min karaktär heter Drusi Monsterhunter och hennes häst heter Northhero. Så här ser de ut:
 
 
 
Vad tycker ni om denna utmaning? Sugna på att prova? ;D
 
 
 

Kommentarer:

1 Alanis Moonstorm:

Har ett sådant konto som jag haft i lite mer än ett år nu. Är i lvl 15 och springer runt i GÅD och Dino...

Svar: Wow 15 det är bra jobbat :D
Cecilia Gladefield

2 Christelle:

Jag har en gratis gubbe som jag inte har slösat en enda krona på och hon är i level 6 ;)

Svar: Nice :D
Cecilia Gladefield

3 Frida Silverfield:

Åh vilken kul idé! Ska bli roligt att följa :D

Svar: Tackar ;D
Cecilia Gladefield

4 Melissa Silverforce:

Åh nu blev jag sugen på att prova jag med! :D

Svar: Det är väldigt kul :D Mysigt att göra om alla uppdrag och intressant att utmana sig själv att inte använda star coins och Jorvik shillings hur som helst ;D Rekommenderar dig att prova på då det är riktigt roligt :D
Cecilia Gladefield

5 Matilda Southtree :

Jag har ett som är nästan så, men jag tror jag köpte en månads star rider vid ett tillfälle och 200 star coins vid ett annat (star coinsen har jag fått tillbaka för länge sen nu), hon är i låg level (för jag vill kunna få medaljerna innan jag sätter igång att levla upp), men hon har 4 hästar och jag tror alla utom en är i lvl 15... x)

Svar: Bra jobbat ;D Får se när jag kan köpa fler hästar till Drusi xD Hoppas att någon värdekod dyker upp någon gång ;P Att få ihop medaljerna är en bra ide ;P Jag gjorde så med Baruna och lyckades få alla medaljer förutom guld i Valedale xD Den är så svår... haha
Cecilia Gladefield

6 Haley Eastlake:

Levde på gratiskoder/värdekoder i 2 år innan jag skaffade LT och började spela mer aktivt, men ja man kan ta sig vääldigt långt på bara värdekoder! Ska bli kul att följa :D

Svar: Wow ja då har du verkligen lärt dig att uppskatta spelet den hårda vägen ;DD Tack ;D
Cecilia Gladefield

Kommentera här: