Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Hej, jag är utbränd!

Hejsan kära läsare! ^^
 
Var ett tag sedan sist. Jag har haft en nedåtgående period en tid, då jag verkligen inte haft flyt och råkat ut för diverse besvikelser och oturliga händelser. Jag är utbränd och mår inte bra helt enkelt och det leder till att min kreativa energi och blogg lust minskar markant då jag knappt har någon energi alls till något tyvärr.
 
Detta gör mig riktigt ledsen då det finns så mycket som jag vill göra. Jag är en väldigt aktiv, kreativ person i grund och botten som älskar att ha många projekt i luften samtidigt. Dock så har det nu blivit för mycket och jag har bränt ut mig då jag är en sådan högpresterande person som tycker om att hjälpa andra. Jag har tagit på mig för mycket, sagt ja till för mycket och det har tagit ut sin rätt på mig nu.
 
Jag är en envis, stolt person så jag har lyckats att hålla mig uppe länge men om sanningen ska fram så har jag mått väldigt dåligt under en väldigt lång period. Har inte kunnat erkänna för mig själv att jag är stressad och behöver hjälp och behöver sänka tempot. Jag har varit fast i "kan själv- tänket" för länge och hållit för mycket inom mig för att inte oroa och besvära andra omkring mig. Vilket jag nu lärt mig den hårda vägen att det är okej att be om hjälp när man behöver det. Finns inget fel i det. Jag är ingen super människa som måste klara av allt på egen hand. Det är okej att visa mig sårbar och svag ibland. Att kunna visa sig svag och kunna prata om sina svagheter är en styrka, det visar på mod.
 
Vad kommer då att hända med den här bloggen? Ja du, vi får se ;P Jag får skriva när jag kan och känner för det helt enkelt. Har en kopiös mängd med ideer som ligger på lut så när jag väl kommer tillbaka på "heltid" så blir det med en stor smäll! ;D
 
Tack till er kra läsare som stannar kvar ock kikar in lite då och då även om min blogg inte är den mest aktiva. Är guld värt för mig <3 :D
 
Vi ses när vi ses helt enkelt! Kram!
 
Får ligga lite lågt ett tag, precis som Baruna gör i denna bild xD haha..
 
 

Kommentarer:

1 Cynthia Winterborn:

Var rädd om dig! ;) Och ta allt lugnt! Vi läs! XD /Cyndi

Svar: Tack<3 :D
Cecilia Gladefield

2 Cassandra Watersmith:

Ta den tid du behöver, kram! <3

Svar: Tack :3 <3
Cecilia Gladefield

3 Alanis Moonstorm:

Ta hand om dig.♥ Stressrelaterade sjukdomar ska man ta på allvar, de kan ta långt mycket längre tid att läka än vad ett brutet ben gör.

Svar: Precis, sant så sant. Tack <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: