Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Min bloggutmaning- Område

Denna gång i bloggutmaning ska jag dela med mig utav mina åsikter kring områderna i spelet.
 
  •  Vilket är ditt favoritområde i SSO?
Hela Silverglade området är mig kärt då det är så pass mycket nostalgi och minnen som jag samlat på mig där genom åren. Valedale och Firgrove tycker jag mycket om då de är så mysiga områden samt att de även finns i de äldre Starstable spelen man fick från Pollux hästbokklubb. (Numera heter den PennyGirl om jag minns rätt? ^^)
Annars är jag väldigt förtjust i Skördebygden, älskar den lantliga känslan man får där. Mysigt med en massa gårdar runtomkring med fina uteritts möjligheter. Musiken är väldigt msig också, särskilt musiken på de glömda hedarna. Jag tar och säger att Silvergade och Skördebygden är mina favoritområden då jag har alldeles för svårt att bara välja en. Favoritplatserna inom de båda områderna är Valedale och Firgrove i Silverglade och Jorvikstallet samt de gömda hedarna i Skördebygden.
 
 
 
  • Önskeområde?
Jag har länge drömt om ett öken område med westerntema. I det sista Starstable spelet - Sommarryttaren fick man åka till USA för att tävla i en westerntävling, mitt ute i öknen. Cool idé men tyvärr tycker jag personligen att området ser lite halvfärdigt ut då färgtonerna är begränsade och dekorationerna sparsamma. De gjorde nog det bästa som de kunde vid det tillfället med att skapa spelet så jag ska inte vara alltför hård.
Skulle vara så kul om SSO-teamet kunde göra en ny förbättrad version på ökenområdet man får se där. Hur häftigt skulle det inte vara med ett ökonområde där folket som bor där alla rider western? Western rancher, viltgående boskap som man kan valla, vilda djur som harar, ormar och fåglar som flyger omkring. Känns som att det behövs mer western i spelet tycker jag ;D Att få återsee Hermans bror Coyote skulle inte heller sitta fel.
Ökenhästar som arabiskt fullblod och akhal teke kanske kan få en bonus då de tål hetta lite bättre än andra hästar som t.ex. med Nordsvensken, Islandshästen och Fjordingen med köldtåligheten i Dinodalen.
 
Bild från Sommarryttaren.
 
  • Vart har du ditt hemstall? Varför valde du det hemstallet?
Jag bor i Jorvikstallet. Jag valde det hemstalet då jag i alla år som jag spelat SSO önskat mig Jorvikstallet då den platsen har en sådan stor betydelse för de tidigare spelen: Starshine Legacy och Starstable Höstryttaren.
Jorvikstallet är väldigt mysigt. En stor area där man kan ta hand om hästen, en stor fin arena tätt intill, roliga tävlingar i närheten, nära till shopping i Jarlaheim, nära till transport för resa i övriga Skördebygden samt till Epona, nära till färjan där man har bra möjligheter att ta sig till andra delav av Jorvik. Många fördelar med att bo där het enkelt :)
 
 
 
  • Finns det några förbättrningar man kan göra på områden som redan finns?
Grafikuppdateringar till att börja med så att speles grafik blir jämn. Mer liv och rörelse behöver de flesta platsr med tex npc:er som går runt och gör saker istället för att bara stå stilla dagarna i ända ;DD
Mer uppdrag är det enda andra jag kan komma på. Ett område blir rätt trist efter ett tag om det inte fins något att göra där.
 
 
  • Åsikter på uppdrag som förändrar områden?
Jag tycker att det är jättekul att få förändra områden med uppdrag. Var kul att få se Vingårdens trädgård ta form, bygga cirkustält och att hjälpa till med Nics lägerplats i Dinodalen. Man känner sig mer delaktig i spelet om man får hjälpa till att bygga saker i spelet som gör skillnad.
 
 
Tänk att denna plats var först ett enda virrvarr utav buskar.
 
 

Kommentarer:

1 Lorraine Beegirl:

Polluxklubben har bytt namn. Igen😂 Förut hette de PennyGirl, men för några månader sedan bytte de namn igen, denna gång till Penny&Friends :)

Svar: Jaha :O Visste jag inte. Tack för uppdateringen ;D
Cecilia Gladefield

Kommentera här: