Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Upp som en sol ner som en pannkaka

Denna vecka har verkligen tagit musten ur mig. Har gått både upp och ner.
 
Har haft riktigt roligt då ridklubben har väckts till liv efter sommar uppehållet så en massa roliga events har jag gått på. Mycket utanför spelet har gått riktigt dåligt och har fått mig att må pyton denna vecka. En händelse som tog knäcken på mig var att uteritten som jag planerat med mina två kära klubisar Maria och Mel blev inställd, hade sett fram emot den i flera månader.. Surt när vi hade hittat ett bra datom då alla kunde och nu blir det klurigt att hitta ett nytt datum då alla kan. Men men det löser sig. Var bara dålig timing att det hände nu då jag hade haft en riktigt, riktigt dålig dag precis innan.
 
En rejäl känslo bergochdalbana har denna vecka varit. Känner mig helt slut i både kropp och själ. Får se hur jag känner mig i början av nästa vecka om jag fortfarande är trött och inte har motivation till att blogga. Ifall bloggen blir lite slö så vet ni varför. Man måste ta det lugnt och lyssna på sin kropp när den säger stopp. Det har jag fått lära mig den hårda vägen..
 
Var inne en stund och spelade idag och märkte att min Maverick inte är level 15 som jag trott i ett halvår utan han var level 14 med en halv centimeter kvar... haha.. Skillz att jag lyckats undgå att se det så pass länge nu xD Blev en kort "levlingsrunda" så var det löst sedan ;P
 
 

Kommentarer:

1 Alexandra:

Är så glad att jag hittat till din blogg, gillar den skarpt! Ska länka till den på min blogg :)

Svar: Åh, tack vad snällt! :D <3
Cecilia Gladefield

2 Rebecca och Daisy:

jag är otroligt dålig på att levla xD önskar att jag inte ogillade de så mycket så skulle de nog vara enklare haha!
Ifall du vill kolla in vår blogg så hittar du den här :)
http://sunforestblogg.weebly.com/senaste-inlaumlggen

Svar: Ja, lite segt att man tröttnat så mycket på det. Är man alldeles för bortskämd om man önskar att de skulle fixa till ännu en gång så att det gick fortare att levla med höjd xp? xD hahaFår kika in på er blogg :)
Cecilia Gladefield

3 Melissa Silverforce:

Blev också riktigt besviken när det inte blev av! :( Men vi SKA få till det, så är det bara! <3

Svar: Precis! <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: