Inget internet

Hej! Jag har inget internet hemma då en propp gick och när vi skulle byta den så small det till. Tar ett tag att köpa nya proppar och se över problemet så tyvärr får bloggen stå tom så länge. Jättetrist att det händer just nu när jag har så kul med min "adventskalender". Men men det löser sig nog.
Vi hörs när det fixat till sig! Kram!

Min bloggutmaning- Uppdrag

Idag blir det mina åsikter kring uppdrag.
 
 
  • Favorit uppdrags serier? (Förutom huvud uppdragen)
Finns så många att välja på.. Men de uppdrag som hade sörst påverkan på mig när de kom var uppdragen med "tävlingshästen" Valiant och mötet med Kallterna. Uppdraen med Valiant var riktigt spännande, man drogs verkligen med och fattade snabbt tycke för den stackars hästen. Jag blev faktiskt lite besviken i slutet av den uppdragsserien att man inte fick adoptera hästen, om man hade kunnat hade jag gjort det med en gång! ;P Hela känslan i den uppdragsserien var att man ad ett mysterium att lösa, fick nästan känsla att det var en utav R E Toresen mysterieböckerna ( Man fick dem bla från Pollux hästbokklubb)
 
Kallterna är mysteriska och väcker en stor nyfikenhet hos mig. Älskar deras språk, klädsel men mest utav allt så har de världens finaste hästar! ;P <3 Jag älskade idén med dem att man började att bygga rykte med dagliga och att man kunde snabba på ryktesbyggandet med hjälp utav samlande utav föremål från dalen. Det finns inte så mycket information om dem i nulägetvilket är synd, längtar verkligen efter mer kunskap kring dem. Isenport vill jag hemskt gärna gå in i för att upptäcka deras samhälle.
 
  • Uppdrag jag vill ha fortsättning på?
Förutom huvud uppdragen så är jag mest sugen på att som sagt få veta mer om Kallterna.
Uppdragen på Sydhoven är riktigt spännande med skurken Anwir. Vill verkligen veta hur den historien kommer sluta.
Borgmästaren i Jarlaheim, den riktigta, vill jag hemskt gärna hitta och rädda då jag verkligen inte står ut med hennes son, Jack. xD
Jag vill också hemskt gärna veta om häxan Pi och borgmästare Klaus någonsin kommer att återförenas och bo tillsammanans. Samt vill jag veta om Pis träsk någonsin kommer at ljusna och förvandlas tillbaka till deras vackra sommarhus?
Utöver de kommer jag inte på fler just nu. Får se om jag kommer på mer sedan efter bloggutmaningen är klar. (Har tänkt att då gå igenom allt jag skrivit och skriva ett tilläggs inlägg om jag kommit på något mer ;P)
 
 
  • Önskeuppdrag?
Återigen kallterna, mer! xD haha Annars så önskar jag mig mer uppdrag generellt i de områden som glömts bort lite som Gyllene Åsarnas Dal och Dinodalen. Otroligt fina ställen som jag gärna vill besöka mer än vad jag gör i dagsläget.
Jag tycker att mobbning är ett väldigt vikigt ämne så en uppdrag serie där man får hjälpa någon som blir mobbad med att tex luska ut vem som mobbar hen över internet och sedan konfrontera den personen skule vara riktigt bra. Påminna och lära folk om internet vett och hur man beter sig mot andra, det skulle vara riktigt bra.
 
  • Åsikter om uppdrag om försvinner efter ett tag som skapar stora skillnader mellan nya och gamla spelare?
Jag förstår inte vitsen med dem. De skapar enorma klyftor mellan äldre och nyare spelare. De nya spelarna kommer aldrig att komma ikapp. Vad är det som avgör vilka uppdrag som blir kortvariga medans andra blir småuppdrag som stannar kvar i spelet? Vissa kortuppdrag får man även belöningar från som tx ett par båa gympaskor som man annars ínte kan få tag på. vem gynnar dessa korta uppdrag som sedan försvinner? Vad är vitsen med dem? xD Jag förstår verkligen inte.
Vad är era åsikter om dem?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina åsikter om det nya hemstallet

Igår kom äntligen det nya hemstallet till spelet, som vi har längtat!
 
Super fint blev det, höll på att smälla av tidigare i veckan när jag fick se teaser videon för första gången. Det blev verkligen mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på. Det var otroligt svårt att gissa hur det skulle bli då jag inte vågade hoppas på för mycket. SSO-teamet skämmer bort oss med alla coola grejer de gör så ibland blir förväntningarna skyhöga ;P Både på gott och ont.
 
Först och främst vill jag tacka något enormt för att vi nu slipper den mörka "skamvrån". Kommer inte sakna den för en sekund! Samt att ljuset i hela stallet har blivit mycket bättre. Nu kommer man definitivt att njuta av att bara hänga i stallet medans man innan hade stallet som ett ställe hästarna staplades i men inte mycket mer än så.
 
En liten detalj som jag fullkomligt älskar är att det finns namnskylter på boxdörrarna. Som jag har längtat efter det! xD Kan tyckas vara obetydligt men jag tycker att det medför mycket myskänsla och realism. Sedan skulle jag önska att man kunde hänga upp prisrosetterna från championaten på boxdörrarna så att man kan se vilken häst som vunnit vilken rosett. Skulle vara riktigt coolt :DD
 
Att det finns en massa redskap utspridda här och där i stallet är riktigt härligt. Alla små detaljer berikar verkligen så att helheten blir mycket bättre.
 
Jag kan dock inte sluta tänka på att de nämnde att vi skulle få dekorera våra hemstall i intervjun med spelskaparna i början av året. Undrar vad som hände med det? Kommer antagligen vid ett senare skede. Kan tänka mig att denna uppdatering var enorm och krånglig att genomföra. Men jag kan gott vänta, hellre vänta längre så att det blir bra än att det släpps för tidigt och bara buggar sönder ^^ Frågan är dock hur vi kommer kunna dekorera senare? Med gardiner? Tavlor? Blommor? Färg på väggarna? Hm.. Blir spännande att se.
 
Musiken är också super härlig! Man blir lugn av den. Riktigt passande musik som jag redan nu älskar. Dock så påminner den mig om något speciellt musikstycke... Gör ni det också eller är det bara jag som får för mig saker här? xD
 
När jag först kom in i mitt nya hemstall så möttes jag av en underlig syn då alla mina hästar stod huller om buller... Kanelen stod t.o.m inne i en vägg! xD.. Hur hamnade han i väggen?
Goldie stod och myste tätt intill Maverick samt så stod hästarna i boxar som hade namn på andra hästar på sig. Märkligt.. Dock så kom jag fram till sedan att jag hade inte tillräckligt många boxar så jag fick köpa två till och då löste det sig. Pinsamt att jag inte håller koll på antalet hästar jag har... hehe...
 
 
 
En Kanel i väggen... haha <3
 
 
Goldie och Mavve i samma box. Mavve ser dock skeptisk ut xD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hagen är väldigt intressant. Är underbart att slippa hästön. Jösses vad dyr den har varit... Vill inte tänka på hur mycket JS jag har slösat på den.. Uppskattar verkligen att kunna ha alla mina hästar hemma samtidigt.
 
Jag tycker om stilen på alla informationsblad i stallet. Snygg design med en härlig grön färg. Den lilla bilden med hästarna i hagen tillsammans med det lilla, söta fölet är en riktigt fin detalj.
 
Gah nu börjar man dock önska sig föl.. haha xD Hur blev det förresten med den där SSO-appen, var det inte snack om att man i framtiden kunde adoptera ett föl där för att senare kunna överföra till spelet? Har inte hört mer om det där på ett tag dock så får se när de kommer med mer information om det. Låter väldigt spännande. Undrar om det kommer att ha någonting med föreningen för föräldralösa föl som Mrs. Holdsworth nämnde i James skattletarjakt då hon sa att hon ville ge sin andel av skatten till dem. Får vänta och se :)
 
Vad tycker ni om det nya hemstallet? :) Har ni några önskemål/idéer på tillägg?