Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Min bloggutmaning- Uppdrag

Idag blir det mina åsikter kring uppdrag.
 
 
  • Favorit uppdrags serier? (Förutom huvud uppdragen)
Finns så många att välja på.. Men de uppdrag som hade sörst påverkan på mig när de kom var uppdragen med "tävlingshästen" Valiant och mötet med Kallterna. Uppdraen med Valiant var riktigt spännande, man drogs verkligen med och fattade snabbt tycke för den stackars hästen. Jag blev faktiskt lite besviken i slutet av den uppdragsserien att man inte fick adoptera hästen, om man hade kunnat hade jag gjort det med en gång! ;P Hela känslan i den uppdragsserien var att man ad ett mysterium att lösa, fick nästan känsla att det var en utav R E Toresen mysterieböckerna ( Man fick dem bla från Pollux hästbokklubb)
 
Kallterna är mysteriska och väcker en stor nyfikenhet hos mig. Älskar deras språk, klädsel men mest utav allt så har de världens finaste hästar! ;P <3 Jag älskade idén med dem att man började att bygga rykte med dagliga och att man kunde snabba på ryktesbyggandet med hjälp utav samlande utav föremål från dalen. Det finns inte så mycket information om dem i nulägetvilket är synd, längtar verkligen efter mer kunskap kring dem. Isenport vill jag hemskt gärna gå in i för att upptäcka deras samhälle.
 
  • Uppdrag jag vill ha fortsättning på?
Förutom huvud uppdragen så är jag mest sugen på att som sagt få veta mer om Kallterna.
Uppdragen på Sydhoven är riktigt spännande med skurken Anwir. Vill verkligen veta hur den historien kommer sluta.
Borgmästaren i Jarlaheim, den riktigta, vill jag hemskt gärna hitta och rädda då jag verkligen inte står ut med hennes son, Jack. xD
Jag vill också hemskt gärna veta om häxan Pi och borgmästare Klaus någonsin kommer att återförenas och bo tillsammanans. Samt vill jag veta om Pis träsk någonsin kommer at ljusna och förvandlas tillbaka till deras vackra sommarhus?
Utöver de kommer jag inte på fler just nu. Får se om jag kommer på mer sedan efter bloggutmaningen är klar. (Har tänkt att då gå igenom allt jag skrivit och skriva ett tilläggs inlägg om jag kommit på något mer ;P)
 
 
  • Önskeuppdrag?
Återigen kallterna, mer! xD haha Annars så önskar jag mig mer uppdrag generellt i de områden som glömts bort lite som Gyllene Åsarnas Dal och Dinodalen. Otroligt fina ställen som jag gärna vill besöka mer än vad jag gör i dagsläget.
Jag tycker att mobbning är ett väldigt vikigt ämne så en uppdrag serie där man får hjälpa någon som blir mobbad med att tex luska ut vem som mobbar hen över internet och sedan konfrontera den personen skule vara riktigt bra. Påminna och lära folk om internet vett och hur man beter sig mot andra, det skulle vara riktigt bra.
 
  • Åsikter om uppdrag om försvinner efter ett tag som skapar stora skillnader mellan nya och gamla spelare?
Jag förstår inte vitsen med dem. De skapar enorma klyftor mellan äldre och nyare spelare. De nya spelarna kommer aldrig att komma ikapp. Vad är det som avgör vilka uppdrag som blir kortvariga medans andra blir småuppdrag som stannar kvar i spelet? Vissa kortuppdrag får man även belöningar från som tx ett par båa gympaskor som man annars ínte kan få tag på. vem gynnar dessa korta uppdrag som sedan försvinner? Vad är vitsen med dem? xD Jag förstår verkligen inte.
Vad är era åsikter om dem?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: