Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Mina åsikter om det nya hemstallet

Igår kom äntligen det nya hemstallet till spelet, som vi har längtat!
 
Super fint blev det, höll på att smälla av tidigare i veckan när jag fick se teaser videon för första gången. Det blev verkligen mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på. Det var otroligt svårt att gissa hur det skulle bli då jag inte vågade hoppas på för mycket. SSO-teamet skämmer bort oss med alla coola grejer de gör så ibland blir förväntningarna skyhöga ;P Både på gott och ont.
 
Först och främst vill jag tacka något enormt för att vi nu slipper den mörka "skamvrån". Kommer inte sakna den för en sekund! Samt att ljuset i hela stallet har blivit mycket bättre. Nu kommer man definitivt att njuta av att bara hänga i stallet medans man innan hade stallet som ett ställe hästarna staplades i men inte mycket mer än så.
 
En liten detalj som jag fullkomligt älskar är att det finns namnskylter på boxdörrarna. Som jag har längtat efter det! xD Kan tyckas vara obetydligt men jag tycker att det medför mycket myskänsla och realism. Sedan skulle jag önska att man kunde hänga upp prisrosetterna från championaten på boxdörrarna så att man kan se vilken häst som vunnit vilken rosett. Skulle vara riktigt coolt :DD
 
Att det finns en massa redskap utspridda här och där i stallet är riktigt härligt. Alla små detaljer berikar verkligen så att helheten blir mycket bättre.
 
Jag kan dock inte sluta tänka på att de nämnde att vi skulle få dekorera våra hemstall i intervjun med spelskaparna i början av året. Undrar vad som hände med det? Kommer antagligen vid ett senare skede. Kan tänka mig att denna uppdatering var enorm och krånglig att genomföra. Men jag kan gott vänta, hellre vänta längre så att det blir bra än att det släpps för tidigt och bara buggar sönder ^^ Frågan är dock hur vi kommer kunna dekorera senare? Med gardiner? Tavlor? Blommor? Färg på väggarna? Hm.. Blir spännande att se.
 
Musiken är också super härlig! Man blir lugn av den. Riktigt passande musik som jag redan nu älskar. Dock så påminner den mig om något speciellt musikstycke... Gör ni det också eller är det bara jag som får för mig saker här? xD
 
När jag först kom in i mitt nya hemstall så möttes jag av en underlig syn då alla mina hästar stod huller om buller... Kanelen stod t.o.m inne i en vägg! xD.. Hur hamnade han i väggen?
Goldie stod och myste tätt intill Maverick samt så stod hästarna i boxar som hade namn på andra hästar på sig. Märkligt.. Dock så kom jag fram till sedan att jag hade inte tillräckligt många boxar så jag fick köpa två till och då löste det sig. Pinsamt att jag inte håller koll på antalet hästar jag har... hehe...
 
 
 
En Kanel i väggen... haha <3
 
 
Goldie och Mavve i samma box. Mavve ser dock skeptisk ut xD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hagen är väldigt intressant. Är underbart att slippa hästön. Jösses vad dyr den har varit... Vill inte tänka på hur mycket JS jag har slösat på den.. Uppskattar verkligen att kunna ha alla mina hästar hemma samtidigt.
 
Jag tycker om stilen på alla informationsblad i stallet. Snygg design med en härlig grön färg. Den lilla bilden med hästarna i hagen tillsammans med det lilla, söta fölet är en riktigt fin detalj.
 
Gah nu börjar man dock önska sig föl.. haha xD Hur blev det förresten med den där SSO-appen, var det inte snack om att man i framtiden kunde adoptera ett föl där för att senare kunna överföra till spelet? Har inte hört mer om det där på ett tag dock så får se när de kommer med mer information om det. Låter väldigt spännande. Undrar om det kommer att ha någonting med föreningen för föräldralösa föl som Mrs. Holdsworth nämnde i James skattletarjakt då hon sa att hon ville ge sin andel av skatten till dem. Får vänta och se :)
 
Vad tycker ni om det nya hemstallet? :) Har ni några önskemål/idéer på tillägg?
 

Kommentarer:

1 Frida Silverfield:

Vad kul att se dig skriva här igen! :D Jag älskar de nya hemstallen! Jag tycker först och främst att de är fantastiskt fina, men också att de är väldigt praktiska på ett nytt sätt. Det jag inte gillar är den reserverade boxen som gör att alla hästnamnen hamnar huller om buller varje gång man byter häst x) Sen är jag kanske inte ett jättestort fan av att man måste sköta om ALLA sina hästar varje dag, även de i hagen, om man inte har stallhjälp! Men det har jag ju visserligen alltid ändå, so why bother... En annan sak jag däremot älskar är att de olika rummen hintar om en massa nya spännande funktioner som vi förhoppningsvis får under 2017 :D Kramis ♥

Svar: Tack <3Ja den reserverad boxen gör det lite krångligt om man vill byta häst, kommer ta ett tag att lära sig xD
Ja, det ska bli super spännande att få se vilken mer utveckling hemstallen kommer att få :DD
Kram!
Cecilia Gladefield

2 Lea Bravedaughter:

Det är lite blanding av musik från Dinodalen, i dem där frusna grottorna med en ispelare och något som liknar ett fönster ^^ Iallafall en bit av musiken är därifrån om jag hörde rätt

Svar: Jaha ok. Tack :D
Cecilia Gladefield

Kommentera här: