Mer starstable show och ny häst

I fredags så släppte Starstable teamet att det ska komma en ny säsong utav Starstable show! :D Är riktigt taggad då jag verkligen har saknat serien. Är så kul att få titta bakom kulisserna i skapandet av spelet.
 
I klippet så visade hon även en sneak peak på vad som verkar vara en ny version av rasen engelskt fullblod. En söt skimmel var det i videon. Blir spännande att se när de kommer (vågar man hoppas att det blir nu på onsdag redan?) samt i vilka färger de första kommer i. Spännande ;D
 
 
 
Är vi taggade eller vad? :DDD Woho!

Veckans låt- Vecka 8

Är inne i en k-pop period just nu så denna vecka är blir det också en k-pop låt som jag lyssnat mest på.
 
Denna vecka blir blev det BTS låt Run som spelats flitigt hos mig. Det är en härlig, svängig låt med ett schysst gung i och refrängen är väldigt catchy-har gått och sjungt den hela tiden.
 
Låten handlar om en person som är hopplöst kär i någon och kan inte ge upp kärleken även om den tagit slut och personen hen är kär i behandlar hen dåligt. En känsla av att man inte kan sluta älska någon, hopplös,ensidig kärlek. Att paret gjort slut och hen inte kan gå vidare eller att kärleken aldrig började-endidig kärlek som inte leder någonvart. Kort sagt så handlar den om hjärtesorg.
 
 
Låten med text till:
 
 
 
Musikvideon:
 
 
 
Musikvideon börjar med en kille som släpps ner i vatten, sedan är det en kille som antagligen nyss vaknat och tar en kaffe och slickepinne till frukost innan han ger sig ut för dagen. Dock på vägen så slänger han muggen på marken. (nedskräpning=inte bra! ;P) Han träffar sina vänner och festar. Badar, klottrar (klottra är inte bra det heller ;P), bygger korthus, springer från polisen, springer över ett fält, springer genom staden, går runt och ser uppgiven ut, blir tagen av polisen, vaknar upp på sjukhus, har kuddkrig, bråkar/slåss, festar mera, springer mera, tar foton, står och funderar, blockerar en väg, springer runt och skriker, vandaliserar bilar, blir jagade igen, festar mera och slutar videon med att le mot kameran och komma upp ur vattnet han sänktes ned i början.
 
Så hur ska man tolka denna musikvideo då? xD Hm... Min gissning är att de försökte visa hur ens vänner reagerar när man går igenom perioden när man får sitt hjärta krossat. De är där och stöttar en och ger hjälp även om man inte vill ha den, försöker dra ut en på aktiviteter för att tänka på annat och att festa bort sorgen genom att försöka ha så kul som möjligt istället. Ni som sett videon, vad tror ni? :P
 
Har ni någon låt ni vill tipsa om? Någon speciell låt som varit er veckas låt? :)

Bytte bakgrund

Bytte bakgrund idag på bloggen då jag tröttnat på vintertemat, är taggad på våren som snart kommer :)
 
Bytte till en utav Esmeralda Silverforces gratis webbbakgrunder som ni kan hitta här:

http://monokerus.se/2014/may/gratis-bakgrunder.html