Förhoppningar för 2016 del 2

Kom på fler idéér som jag skulle vilja komma till spelet i år.
 
* Öppet hus i Jorvikstallet var väldigt kul så det hoppas jag ska komma i år igen. Skulle också vara kul om det kunde vara öppet hus runtom Jorvik på andra ställen tex Firgrove.
 
* Fortsatt uppgradering av grafiken och "make-over" för byarna runtom Jorvik. Den by jag ser mest fram emot att se i ny stil är Firgrove. För det är så trist nu att Firgrove står så tomt jämt. Skulle verkligen uppskattas om byn fick sig ett lyft och blev livligare. En enkel detalj att göra byn mer levande skulle vara att låta pensionärerna gå runt i byn ^^
 
* Mer uppdrag. Alltid mer uppdrag ;P Särskilt huvuduppdrag. Finns så många uppdragsserier och områden man vill ha mer av tex Dinodalen-vill veta mer om Ishäxan och Snömannen, Skördebyn- vill veta mer om familjerna kring ön och ta reda på vad som hände borgmästare Evelyn,  Gyllene Åsarnas Dal- kommer Pi och Klaus någonsin att bo tillsammans igen?, generellt sett så vill jag bara ha uppdrag där då det är ett fint område ;P. Epona önskas det mer uppdrag i också. Finns fortfarande en massa personer man sett där som man inte har någon aning om vilka det är. Ska bli spännande att få lära känna dem när de uppdragen väl kommer ;DD
 
* Öppnande av butiker runtom Jorvik och då syftar jag mestades på butikerna i Jarlaheim. Jarlaheim öppnades för snart tre år sedan och fortfarande ser halva staden stängd ut med en massa butiker som inte används. Allting kommer numera till Gallerian vilket är bra för alla icke starriders men det känns lite trist att vissa områden inte byggs på längre.
 
* Att man ska kunna simma med hästen runtom Jorvik. Badet i Fort Pinta är väldigt mysigt dock så är min dröm att man ska kunna simma runt med sin häst vart man vill precis som man kunde i de äldre Starstable spelen. I de äldre spelen så kunde man simma ut en bra bit. (Kommer ihåg att jag nästan kunde simma ut till kartans kant i Sommarrytaren xD)
 
* Kommer ni ihåg listan som kom ut i samband med när de berättade om hästfunktionen? Vi har forrtfarande inte fått rasen Lipizzaner som stod på den listan. Hoppas att vi inte behöver vänta alltför llänge till ;P
 
* Fler produkter i Starstable shopen. Hoppas att de kommer att göra väskor, ryggsäckar, nyckelringar och liknande :3 Skulle vara en dröm att gå runt med en starstable ryggsäck *-*
 
 
Stackars Dinodalelen den står så tom nu.. :/ Synd då det är ett sådant vackert och häftigt område ^^

Mer snö

Jaha då ligger snön kvar ett tag till i spelet. Stackars Starstable team för förra året så gnällde de flesta över att snön gick bort för fort och i år så gnäller folk att snön ligger kvar för länge... ^^´ Inte lätt att göra alla glada inte ;P Personligen så är vintern min minst favorit årstid så jag är verkligen super less på snö och kyla i verkligheten så jag längtar med stormsteg tills att det blir vår i spelet så att man åtminstonde där slipper snön xD
 
 
 
 
 

WoW och hästar

Jag har väldigt länge funderat på att börja spela World of Warcraft igen och därför skapade jag ett gratis konto för några månader sedan för att testa spelet igen, se vilka förändringar som gjorts och för att testa och se vilken sida jag skulle vilja spela på samt vilken ras och klass jag vill satsa på.
På gratis konton kan man bara levla upp till level 20 vilket är på gott och ont tex när man kommer till level 20 så får man lära sig att rida vilket är en stor morot dock om man ska testa en ny klass så lär man sig inte tillräcklig om den med bara 20 levlar.
 
Jag har efter flera månaders testande av raser och klasser inte bestämt mig än om vilken ras och klass kombination som jag vill köra med när jag sedan köper ett riktigt konto. Är så svårt att bestämma sig... Dock hästnörd som jag är så har en liten del i mitt val att göra med hur karaktärn rider på en häst xD
 
Mina kriterier jag kollar på när jag ska skapa en karaktär är:
*Spellaster eller vapenanvändare.
*Range eller close combat. (Om man slåss från håll med tex pilbåge eller nära med tex svärd)
*Healer gillar jag inte att spela så valet blir då mellan tank eller dps.
*Vad som ser bäst ut på rasen gällande kläder-mail, leather eller cloth.
*Bakgrundshistoria vilka ras / klass kombinationer som passar bäst rent historiemässigt.
* Vilka två huvud professions som passar bäst till den klass man valt.
*Hur bra rasen ser ut på hästryggen ;DD (Viktigaste punkten! hhaha xD)
 
Jag har valt att spela mestadels på Alliance och har därför testat många av raserna på den sidan. De som jag ej har testat är Worgen och Gnome eftersom att de intresserar mig minst. (Worgens "one face" irreterar mig något enormt och gnomes är så små så man ser de knappt xD)
 
Har tagit lite bilder på de raser jag testan när de rider på en häst. Tyvärr så ser de flesta inte alls bra ut på hästryggen... xD Dock så måste man ha i åtanke att dels så är hästmodellerna väldigt gamla, gjorda runt 2004 och att de som skapar spelet knappast är häst experter så själva hästarna är långt ifrån anatomiskt korrekta ;P Tycker om dem ändå, de är så fulsöta :3 Men sitsen som karaktärerna har är skrattretande dålig i vissa fall, se nedan:
 
 
Human: Sitter får långt bak med skänkeln alldeles för långt bak, den ligger ju i flanken.. -.-´ Något mer upprätt sits hade varit bättre, hon lutar sig fram lite för mycket.
 
Night Elf: Lite jockey stil ;P Sitter något för långt bak. Skänkeln något för långt bak. Behöver också räta upp sig lite mer och vinkla hälen ner.
 
Pandaren: Sitter något för långt bak, skänklarna fär långt bak vid flanken måste vinkla ner hälen, slappna av i armarna/ armbågarna och räta upp ryggen och huvudet.
 
Draenei: Sitter för långt bak, benen ser lustiga ut när de sticker ut så mycket xD Dock ser rätt gulligt ut ;P
 
Dwarf: Sitter skrattretande för långt bak. En till ryttare hade fått plats framför -.-´.... Bra sits överlag dock något ner med hälen och mer avslappnade armar hade varit att föredra.
 
 
Något ni vill tillägga angående deras sits? :) Vilken tycker ni har bäst sits? ;P