Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

De nya frieserhästarna

I onsdags kom det en uppdaterad version utav frieserhästen. Ungefär lika stor som den gamla modellen men med ny grafik, gångarter och animationer. Priset är 990 star coins och de går att hittas vid Steves gård.
 
Den gamla modellen finns nu att köpas för ett rabatterat pris. Vet dock ej hur länge rabatten kommer att vara. Personligen tycker jag att rabatten kan bli permanent då det är en gammal modell som kanske inte kommer att åldras lika väl som den nya versionen. Generellt sett tycker jag att de gamla hästmodellerna borde gå ner i pris då de är enklare än de nyare de de inte har animationer på samma sätt vilket gör att det känns lite konstigt att vissa gamla, enklare hästar kan kosta lika mycket som de nya med unika gångarter och animationer som teamet har jobbat mycket mer på.
Vad tycker ni om detta? Tycker ni att priset på de gamla hästmodellerna bör sänkas? :)
 
På mitt Angelica konto så köpte jag en frieser utav den gamla modelleen för ungefär två veckor sedan vilket gjorde mig lite bitter då jag precis missade rabatten xD Men men så kan det gå. Jag blev fort fäst vid min gamla frieser så jag valde att behålla den istället för att "byta ut" honom mot den nya modellen. Jag tyckte att min gamla frieser passade bra ihop med min nya så jag låtsas att min gamla frieser, Darkace är pappa till min nya, Dragonmagic. Båda två är uppkallade efter låtar. Darkace är inspirerat utav Mötörheads, Ace of Spades och Dragonmagic är inspirerat utav Twilight Force´s låt, Enchanted dragon of wisdom.
 
Dragonmagic blev väldigt söt i den korta manen. Lite unghästkänsla tycker jag :)
Vad tycker ni? Vilken man är finast på den nya friesern?
 
Visst är de fina ihop? :D

Kommentarer:

1 Cynthia Winterborn:

Tack, att du ställde jämte dem på en bild. 😀 Jag tycker, att de gamla är snyggare och SSO får gärna sänka mer priset. 😉 Ja, det var bl.a. också min festställning, att de nya har en "baby-face". Så klart, att de ska se ut väldigt sött, så vi vill köpa dem 😉 Men marknadsekonomi fungerar inte så bra hos mig. Jag har lärt mig att inte låta lura mig. Grattis till köpet! /Cyndi

Svar: Ja de äldre ser äldre, mer sofistikerade och stiliga ut medan de yngre är mer söta och ungdomliga. Roligt att de är så olika :D Tackar ;D
Cecilia Gladefield

2 Rose Shadowlee:

Det enda som är lite tråkigt med att byta man är att man tappar volymen. Det ser så platt och tråkigt ut, och vissa av manarna ser ju inte bra ut eftersom texturen in riktigt passar.

Svar: Jao, känns som att det är så med de flesta manar för de flesta hästarna som inte har orginalmanen. Som tex den korta manen på jorvikponnyerna där en del av manen inte ens sitter fast på halsen utan glitchar iväg ibland xD
Cecilia Gladefield

3 Valle:

Älskar den nya manen, tycker den gamla hästen har dreadlocks ärligt talat. Tycker dom har lyckats med traven, som den riktiga frieser hästen har. Köpte en herre själv som fick komma hem :)!

Svar: Förstår vad du menar ;PJa, traven är väldigt mysig :3
Grattis till köpet! ;DD
Cecilia Gladefield

Kommentera här: