Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Hur läget ser ut

Jag kom inte riktigt igång med bloggen som jag hade hoppats. Har svårt att sätta mig ner vid datorn och ha energi och inspiration i stunden att skriva inlägg. Rätt frustrerande då jag ändå har en hel del blogginläggs ideer på lur. Dock så är det förståeligt att jag inte är på topp just nu. Jag har haft ett riktigt tufft halvår på jobbet då vi har varit underbemmannade och jag har fått jobba för två i princip hela året hittills. Nu när det är sommar och är mindre att göra så har jag gått ned i timmar. Använder min fritid till att plugga till körkort och det tar enormt mycket energi. Känner nu att jag är utbränd då jag kämpat som en tok på jobbet så jag behöver ta tid att varva ner och inte ha krav på mig att hinna med så mycket. Måste bli bättre på att känna av hur mycket jag klarar av och inte ta på mig allt för mycket på en och samma gång.
 
Jag hade hoppats att kunna hålla igång bloggen under sommaren men det ser inte ut att gå så bra för mig med det så jag borde ta en längre bloggpaus tills jag känner mig bättre och har mer tid.
 
 
 
Innan jag tar en bloggpaus så kan jag berätta statusen på mina konton så länge.
 
Cecilia har gjort det mesta i spelet hittills det enda hon har kvar är rykten i Epona, bygga bron, uppdrag med Ricky och Hayden samt att levla klart urhästen Violeteye.
 
Har haft denna champoutfit väldigt länge. Undrar om jag någonsin kommer att orka sätta ihop en ny? xD haha
 
 
 
 
 
Baruna har två hästar att träna, Snowdrop och Reddawn, Ricky och Haydens uppdrag samt skelettletning i Dinodalen att göra. Hoppas på att en ny frisörsalong kommer snart med nya frisyrer då jag ännu inte hittat en frisyr till Baruna som känns rätt. Kan inte bestämma mig för om hon ska ha vitt eller svart hår, kort eller långt....
 
Baruna och ponnyn Snowdrop.
 
 
 
 
 
Angelica är på level 13 men väldigt nära level 14. Hon har precis börjat med att hjälpa Björn och Agneta att bygga upp Silverglades trädgård och hon hjälper även Ydris att bygga sitt cirkustält. Förutom det har hon fyra hästar att träna. Ser fram emot att Gyllene Åsarnas Dal närmar sig.
 
Angelica och urhästen Lovesong.
 
 
 
 
Drusi samlar jorvik shillings genom att göra alla dagliga i Moorland och Fort Pinta. Hon kämpar även med att hjälpa till på Tims strandverksamhet. Hon har också köpt en ny häst som hon tränar, Royalknight.
Rider nu utan träns då jag tröttnat på att se nybörjar tränset. Den ger ingen bonus alls och är rätt blek så jag föredrar att inte ha den på. Royalknight ser väldigt bekväm ut utan den. Jag vet att man får ett träns genom ett uppdrag i Gyllene Åsarnas Dal men utöver det minns jag inget annat uppdrag som ger en det. Drusi får helt enkelt rida utan träns tills desss ;D
 
Ryttaren ser så roligt ut när man inte har träns xD Sitter med händerna som att man kör moped...haha
 

Kommentarer:

1 Christelle:

Om du känner att du vill ta en bloggpaus så ska du göra det. Hur oaktiv du än blir så kommer jag fortfarande att finnas kvar och kika in här på bloggen lite då och då.❤ Sköt om dig!

Svar: Åh tack snälla du! :D <3 Värmer att höra.
Cecilia Gladefield

2 Cynthia Winterborn:

Ibland tänker jag: ni ungdomar har för mycket tid! XD Men jag förstår, att man gärna lägger mer tid på nåt, som är roligt resp. har ett stort intresse på. ^^ Jag hade två sr-account en gång, som jag en av dem gav bort, eftersom det hade blivit för mycket. Mina fri-accounts (tre stycke) hinner jag inte med. Då kan man känna sig snabbt utmattat. Ta det lugnt! Nu är sommaren och andra grejer lockar mer! ;D Nytta det! Vi läs igen! /Cyndi

Svar: Ungdom och ungdom är ju 23 redan ;P haha xDSSO är mitt stora fritidsintresse, älskar allt kring det. All lore, uppdrag, karaktärer och liknande. Jag har skapat fler konton dels för att göra alla uppdrag igen och dels för att jag tycker det är roligt att skapa karaktärer, namnge dem, tänka ut vilken klädstil de ska ha, personlighet, vilka hästar de ska äga, bakgrundshistoria och så vidare ;P Det tycker jag är jättekul och får mycket inspiration av när jag ska skriva :)
Cecilia Gladefield

3 Cynthia Winterborn:

Det låter även efter mig XD Jag kunde också skapa och skapa - bara för att prova och pyssla om - om jag hade tid ;) Men jag måste skärpa mig då, annars får jag en spänd nacke och den är inte roligt. :/ Håll huvudet uppe! ;D /Cyndi

Svar: Ja svårt att stanna och göra klart allt man har innan man ger sig ut på fler äventyr med nya projekt xDTack ;D
Cecilia Gladefield

Kommentera här: