Förväntansfull

Det blev visst inte mer påsk utan uppdrag förvånande nog! ;D Jag har inte gjort dem än men de verkar spännande så sjag ser fram emot att göra dem senare.
 
Ser även fram emot ikväll och imorgon.
 
Ikväll för att vi ska ha hoppektion i ridklubben och jag har tänkt att ta med mig Pandan på den. Pandan är min dressyrhäst egentligen så jag tänkte att det skulle vara bra för honom att få komma ut och hoppa ordentligt ;P Har även funderingar på om jag ska ha honom som min tävlingshäst i det kommande klubbmästerskapet. Vi ska tävla i fälttävlan och då måste hoppningen sitta. Dressyren klarar han galant, det är bara mer självförtroende och teknik som han behöver i hoppningen. Får se hur det går på hopplektionen idag så får jag fundera ut om han är redo eller ej för att tävla fälttävlan senare.
 
Imorgon är det första april och då brukar det dyka upp en magisk kanin på Jorvik som kan färga ens hästar i knasiga färger. Ser fram emot att kunna ta en massa bilder. Blir också intressant att se om de gjort några nya färger för i år ^^
 
Pandans roliga stil xD

Onsdag igen

Hej igen!
Hoppas att ni alla har haft en trevlig påskledighet :)
 
Då vart det onsdag igen. Undrar vad som händer i spelet idag? Jag gissar på att påsken håller i sig en vecka till då högtiderna brukar vara runt två veckor. Annars så önskar jag mer information om de spoilers vi fick fär några veckor sedan. Jag är så grymt nyfiken på det nya området och hemstallsfunktionen Gah! Vill veta mer! xD
 
Vad tror ni kommer idag och vad hoppas ni på? :)
 
Medan ni väntar på uppdateringen så kan ni titta på Starstable Show när den dyker upp samt så kan ni kika in Rose Shadowlees youtubekanal där hon bland annat håller på med en SSO-Lets Play.
 
Hon började med att spela hela gratisdelen först och här kan ni se det första avsnittet:
 

Påsktips

Märkte att Esmeralda Silverforces äggkarta från i fjol fortfarande stämmer så om ni har problem att hitta äggen så är det bara att kolla på denna:
 
Lånad av Esmeralda Silverforce- monokerus.se
 
 
 
 
 
Här kan ni även se en video hon gjort med påskäggsletandet:
 
 
 
Lycka till med påskletandet! :D