Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Uppdatering och hemstallfunderingar

Jahapp, då var det onsdag igen. Med varje uppdatering denna månad så närmar vi oss alltmer de efterlängtade nya hemstallen. Jag tvekar dock på att de kommer idag, känns som att de isåfall hade visat mer bilder och t.o.m kanske en trailer? Idag gissar jag på nya hästar och kläder men jag hoppas iallafall på mer information om hemstallen. Vad tror ni händer idag? :)
 
I och med att jag ändå pratar om hemstallen så tänkte jag dela med mig av mina tankar om de nuvarande stallen.
 
Vi börjar med det jag önskar se förbättring på:
 
* Det mörka hörnet/spiltan. Vilken häst vill stå där? xD
 
* Båsen/spiltorna är utav olika storlek vilket är bra då det finns stor variation på hästarna dock så ser det mindre fint ut rent estetiskt. Detta är något jag undrar inför de nya hemstallen, kommer boxarna vara lika stora för alla hästar? Kommer Shirehästarna få plats bra? Kommer ponnysarna att kunna se över boxkanten? xD... Så många frågor obesvarade  ;P
 
* Hästö funktionen är uppskattad det enda jag inte gillar om den är att den är väldigt dyr. I llängden har den kostat väldigt mycket för oss spelare vilket inte gynnar de som äger måga hästar vilket är lite skumt  då SSO tjänar mest på att folk köper hästar.
 
* Vattenhinken tar bara med sig vatten till 3 hästar. Jag önskar att den kunde ta för 5. Skulle bli mycket smidigare när man har många hästar.
 
* Ljuset är ojämnt i stallet samt är det av inte så bra kvalitet. Ibland är det svårt att se vilka färger ens käder och utrustning egentligen har.
 
* Grafiken kan vi inte sticka under stol med att den ser gammal ut om man jämför med de nya delarna i spelet. Överlag så ser hemstallet gammalt ut.
 
* Garderoben... behöver jag säga mer? xD Det är jättesvårt att hitta kläder/utrustning som man vill ha då vissa saker har fel ikoner, garderoben är snart full för oss gamla spelare och shopaholics samt så finns det inget sorteringssystem. Skulle önska att man kunde sortera efter tex färg, att ikonerna blir rätt, få mer plats alternativ som tex en extra, lika stor garderob som kan befinna sig i tex Gallerian.
 
Nu till de sakerna jag uppskattar med de nuvarande hemstallen:
 
* Hemstallen blir olika beroende på var man bor då utsikten i fönstrena ändras. Min personliga favorit är Gyllenbladsstallet då omgovningen är så vacker. Undrar om det kommer att finnas fönster i de nya hemstallen som också visar olika vyer? Det skulle vara kul just för känslan av att man verkigen valt ett specifikt hemstall.
 
* Stallhjälpen. Vilken rädddare i nöden! xD Är riktigt skönt att ha möjlighet att få hjälp med att mata hästarna när man inte kan.
 
* Ändra utseende funktionen tycker jag mycket om. Älskar att den medförde så att variationen på utseenden i spelet ökade markant.
 
* Att leda funktionen fungerar i stallet. Liten grej men ack så mysig :3
 
* Från början var hemstallen inget hemsstall- bara en garderob... Mycket har förbättrats och mycket mer kommer snart förbättras ytterligare :DD
 
* Julpynt i stallet vid jul. Hur mysigt är det inte med julen i spelet när även hemstallen är pyntade och fina? Dock så funderar jag på om det pyntas vid de andra högtiderna också eller är det bara kring jul... Kommer inte ihåg hur det var senast nu med halloween...haha..Har ni bättre koll? ;P
 
En funktion som jag är likgiltig inför (eftersom att jag aldrig använder den) är sortera hästarna funktionen. Vad tycker ni om den? Använder ni den? :)
 
Mina förhoppningar om de nya hemstallen är först och främst att garderoben fixas till, ljuste förbättras, mörka spiltan/båset förvisas, 5 vatten i hinken samt många olika dekorations möjligheter. Då jag har många olika konton så skulle det vara trevligt om man kunde dekorera olika tx Cec skulle få färgglatt, Baruna western tema och Angelica klassiskt. Vad hoppas ni på för dekorations möjligheter? :D
 
 
Jättesvårt att få till en bra kameravinkel för att visa upp fönstrena xD
Vad tycker ni om fönstrena i hemstallen? :)
 
 
 
 
 

Kommentera här: