Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Hur läget ser ut

Hej kära läsare!
 
Tack för att ni forrtfarande tittar in trots att jag har lite paus. :) <3 Det värmer.
 
Tänkte uppdatera er om hur det ser ut för min del nu. Som skrivet innan så är jag utbränd och har inte mycket ork över till något egentligen vilket är oerhört frustrerande då jag är en sådan kreativ person som vill så mycket.
Jag har gått i ett alldeles för högt tempo alldeles för länge så jag har fått lära mig den hårda vägen att ta det lugnt också. Får känna efter vad det är som fungerar respektive inte fungerar för mig och lösa de problem jag har.
 
Det jag har kommit fram till är att jag tyvärr inte har tid över till SSO och en aktiv ridklubb för tillfället. Gick ur Comet Hawks igår vilket var riktigt jobbigt då det finns så underbara personer i den klubben<3 Riktigt svårt beslut att lämna klubben och att lägga SSO på hyllan för ett långt tag framöver men jag vet att det är rätt beslut. Om jag har SSO och CH i bakgrunden så kommer det att distrahera mig från det jag måste prioritera egentligen bla att plugga till körkort, storstäda mitt rum för eventuell framtida flytt, träna mina dåliga knän osv. Vuxenlivet måste gå före helt enkelt.
 
Jag har ett spelberoende, jag har spelat väldigt mycket SSO för att fly undan stressen och ångesten jag har. Nu är det dags att lägga spelet åt sidan ett tag för att ta tag i mig själv och att besegra mina inre demoner som jagat mig så länge.
 
Hur det blir med bloggen är avårt att säga. Jag vet dock att jag mår bra av att blogga, är väldigt bra för mig att få utlopp för min kreativa energi. Bloggen kommer självklart finnas kvar, frågan är bara hur mycket jag kommer att uppdatera. Får se helt enkelt. Som sagt många gånger innan så har jag så många ideer för denna blogg, gäller bara att välja ut några först ;P Min bloggutmaning måste jag avsluta också!
 
Vi ses när vi ses helt enkelt! :) <3 Kram på er!
 
 
Bild från sommar avslutningen. Åh vad jag kommer att sakna klubben... </3
 
 

Kommentarer:

1 Frida Silverfield:

Åh fina Cissi! Vi kommer att sakna dig jättemycket! Hos oss är du alltid välkommen ♥♥

Svar: Saknar er enormt.<3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: