Glad Valborg!

Vill önska er alla en trevlig Valborg! Härligt att fira att våren äntligen är här. Får hoppas på att det inte kommer mer snö nu, är rättt trött på det vid det här laget ;) Snart kommer sommaren, åh vad härligt!
 
Hoppas ni har fint väder och njuter av solen :D
 
Hade inte en Valborg bild på datorn så jag bjuder på en försenad påskbild (hemsidan fungerade inte under påsken för mig så därför hann den aldrig komma upp i tid ;P )
 
 
 
 
 

Nya Firgrove

Förra veckan när vi fick reda på att Firgrove skulle få en make-over blev jag riktigt glad då man har väntat på det så länge. Firgrove är en mysig by som man alldeles för sällan besöker.
 
Jag tycker att de har gjort ett suveränt jobb. Arkitekturen passar verkligen och gör byn mer levande och personlig. Känns verkligen som en trevlig by mitt bland bergen. Husen är riktigt fina, vill nästan flytta in där själv ;)
Köpstallet är imponerande och öppet. alla små detaljer är bedårande. Älskar alla små blomkrukor, de vackra lyktorna, mysiga bänkarna, stendetaljerna och blomkransarna. 
 
Äntligen har denna by fått det utseende som var tänkt från början. Kommer ihåg hur det såg ut i spelet Starstable- Höstryttaren. Mycket har förändrats. Har älskat denna by i så många år nu. Är riktigt häftigt att ha följt med i utvecklingen av Firgrove. Riktigt kul att de la upp en youtube video om hur de skapade det nya utseendet. Man fick verkligen en inblick i hur mycket jobb det är som ligger bakom.
 
 
Drusi och Cloudwalker spanar in resultatet av renoveringen i Firgrove.
 
 
Undrar vilket område som står näst på tur för renovering? Silvergladebyn hoppas jag på. Västkobbens fiskeby och Jarlaheim ser jag fram emot också. De är  fantastiskt duktiga så det ska bli oerhört spännande att se vad de kan göra med de områderna.
 
Vilket område ser ni mest fram emot att se i uppdaterad form? :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloggproblem och Firgrove

Suck.. har haft väldiga problem med blogg.se de senaste veckorna... Ofta hakar den upp sig när jag skriver mina inlägg och vägrar lägga in bilder.. Börjar seriöst att fundera på att byta bloggportal. ^^´
 
Har ni provat någon annan bloggportal som fungerar bra och är smidig att lära sig? ;)
 
 
I förra veckan kom det ut en video på SSO:s sociala medier om hur Firgrove kommer att få sig ett lyft. Riktigt intressant video där man får se hur det går till från idé till hur det sist ser ut inne i spelet. Är riktigt taggad då Firgrove länge har varit ett tav mina favoritställen på Jorvik. En uppdatering behövs verkligen ;)
 
 
Här kan ni se videon:
 
  
 Visst ser det fint ut? :DD