Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Nya Firgrove

Förra veckan när vi fick reda på att Firgrove skulle få en make-over blev jag riktigt glad då man har väntat på det så länge. Firgrove är en mysig by som man alldeles för sällan besöker.
 
Jag tycker att de har gjort ett suveränt jobb. Arkitekturen passar verkligen och gör byn mer levande och personlig. Känns verkligen som en trevlig by mitt bland bergen. Husen är riktigt fina, vill nästan flytta in där själv ;)
Köpstallet är imponerande och öppet. alla små detaljer är bedårande. Älskar alla små blomkrukor, de vackra lyktorna, mysiga bänkarna, stendetaljerna och blomkransarna. 
 
Äntligen har denna by fått det utseende som var tänkt från början. Kommer ihåg hur det såg ut i spelet Starstable- Höstryttaren. Mycket har förändrats. Har älskat denna by i så många år nu. Är riktigt häftigt att ha följt med i utvecklingen av Firgrove. Riktigt kul att de la upp en youtube video om hur de skapade det nya utseendet. Man fick verkligen en inblick i hur mycket jobb det är som ligger bakom.
 
 
Drusi och Cloudwalker spanar in resultatet av renoveringen i Firgrove.
 
 
Undrar vilket område som står näst på tur för renovering? Silvergladebyn hoppas jag på. Västkobbens fiskeby och Jarlaheim ser jag fram emot också. De är  fantastiskt duktiga så det ska bli oerhört spännande att se vad de kan göra med de områderna.
 
Vilket område ser ni mest fram emot att se i uppdaterad form? :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Alanis Moonstorm:

Alla träd i Silverglade med omnejd behöver en rejäl uppdatering, det ser jag fram emot. Tallarna och granarna i fg, björkarna kring vg och marleys, äppelträden i äppellunden och såklart de bastanta lövträden i hollow woods behöver alla fräschas upp. Alla höbalar, stockhinder och stenar behöver också dem en uppfräschning. Klipporna längs med silversongfloden(har tillfälligt glömt vad området heter). Marktexturerna på de flesta ställen... Sådana uppdateringar längtar jag efter. Men de behöver inte komma alla på en gång, hellre att det sker allt eftersom så det inte tar upp så mycket arbetskraft för teamet.

Svar: Håller helt med! De små detaljerna gör helheten ;) Träden i Hollow woods ser rätt stela ut nu när man jämför med det nya i Valedale xD....
Cecilia Gladefield

2 Luna Friendstreet:

Silvergladebyn helt klart! Vill gärna se det matcha det fina slottet ^^

Svar: Ja eller hur? :D Längtar verkligen, är så nyfiken på hur de har tänkt sig byn! ;)
Cecilia Gladefield

Kommentera här: