Uppdatering igen

Onsdag idag. Stora frågan som alltid, vad händer i spelet idag måntro? ;)
 
Hannoveranarloppet lär försvinna idag. Undrar om Guillermo direkt kommer med ett nytt lopp för en annan ras eller om han kanske väntar en vecka eller två? ^^ Blir spännande att se vilken ras han väljer nästa gång. 
 
Jorvikstallets öppet hus avslutas också idag. Har alltid trevligt under denna lilla "högtid" eller vad man ska kalla den. Är mysigt att se mycket folk kring stallet. Loppen är alltid ett kul tillägg till levlingsrundan. Riktigt roligt att de i år la till en ny hoppbana. Kommer sakna den ^^ 
 
Nu var det ett tag sedan de senaste hästarna. Kommer det kanske fler hästar idag?
Fler hannoveranare? Hoppas fortfarande på en brun och en apelkastad skimmel. :D
 
Annars är jag rätt tom på idéer xD.... Små uppdrag?...Mer kläder och utrustning?......?
 
Får vänta och se ;)
 
 
Jag och Pippi på årets nya öppet hus tävling.
 

Tufft med semester

Att vara på semester kan vara tufft det med. Har gjort en massa denna vecka.
Tagit min första körlektion och då kört bil för första gången (huh! Vad det var nervöst! xD), gått på en fyraårings födelsedagskalas, börjat med en genomgående tuff diet (pga en läkares beordring såklart ;p), gått på gymmet, träffat vänner och så vidare. 
 
Är lite trist att jag ännu inte lyckats få tid till att var med på klubbevent. Får försöka bättre nästa vecka ;)
 
Har ni haft en bra vecka? :)
 
Fina Pippi. 

Ny tävling

Denna veckas uppdatering var väldigt intressant. Ett speciellt lopp bara för hannoveranare har dykt upp. 
 
Tydligen kommer denna tävling att komma tillbaka fler gånger men med en ny hästras i fokus varje gång. Blir spännande att se vilken ras det blir nästa gång.
 
 
 
 
Man behöver inte ha en hannoveranare för att ta uppdraget när man pratar med Guillermo för första gången. Vilket är jättebra då man får 10 exp till karaktären. Dock när man kommer till uppdraget där man ska testa banan för första gången så behöver man rida en hanno men karaktären får ingen exp för detta. 
 
I det stora hela får man bara en fördel med att äga hannoveranare med att man kan testa banan och kan levla sin hanno på den i en tid framöver. 350 exp får hästen för loppet. En bra skjuts vid levlingen. 
 
Köpte en hanno på ett utav mina extra konton för att själv kunna testa banan. Angelica köpte en fin fux som heter Herohunter. (namnet baserat på Bonnie Tylers låt I need a hero ;P)
Riktigt fin häst.Tycker bara mer och mer om hannoveranarna. 
 
 
 
Denna bana var riktigt rolig att rida. Kort men intressant. Älskar att hindrena varerade med allt från kryss tillrättuppstående och till och med vattenhinder! Jättefina hinder med härliga blomkrukor som dekoration. 
Känns riktigt lovande inför kommande tävlingar om dessa hinder är så här fina. 
 
 
Vad tyckte ni om banan? :D
 
 
 
 
Här kan ni se hela banan när Rose Shadowlee och hennes fina Baron hoppar den: