Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Bryt inte mot spelets regler

Spoilers, spoilers, spoilers ack så irreterande de kan vara. 
 
De flesta spoilers kring uppdateringar och uppdrag kan man undvika genom att hålla sig borta från sociala medier. Dock finns det en typ av spoiler som får mig att se rött, som är helt oacceptabel. Det är bilder och videor på stängda områden som inte Starstable har släppt officiellt. Det är emot användatvillkoren att lägga upp information om detta. Man kan riskera att bli avstängd. 
 
Jag hatar denna typ av spoiler då det förstör så oerhört mycket för communityt. Först och främst för Starstable teamet som jobbat hårt för att skapa området och att de sedan blir bestulna av visandet av området är allt annat än bra. Jag personligen blir jätteledsen, besviken och förbannad när jag blir spoilad på detta viset vilket jag tyvärr nu på sistonde blivit. En video blev rekommenderad till mig på youtube där det var en person som hade tagit sig in på stängt område och snackat om hur man tar sig dit. Blev så ledsen då jag tycker att det roligaste med slutet av året då nya områden släpps är hypen omkring det samt mystiken och ovissheten. Det är kul att spekulera och gissa sig fram. Men detta har nu denna person och tyvärr andra förstört för mig och så många andra i communityt.
 
Varför? Bara för att få views? Förstöra för andra bara för att bli mer känd? Bryta mot spelets regler och riskera att bli avstängd för vad? Förstår verkligen inte.....
 
 
 
Alla borde lyssna på GM Eleanor! ;)

Kommentarer:

1 Alva Lionrock:

Bra skrivet!

Svar: Tackar! ;D
Cecilia Gladefield

Kommentera här: