Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Fredag och semester!! :DD

Äntligen fredag igen! För mig är det ingen vanlig fredag heller utan efter idag är jag ledig i tre veckor! <3 Yay!!
Sen semester tjoho ;DD
 
Imorgon ser jag också fram emot då jag ska träffa en kompis och hennes medryttarhäst. Ska bli jättekul att se henne igen. Att få äntligen vara i ett stall igen kommer också bli riktigt härligt. Saknar hästar i mitt liv väldigt mycket. SSO hjälper en hel del mot min häst abstinens men ibland så vill man bara ha den äkta varan ;))
 
Ska ni göra något kul i helgen? :)
 
 
Får se hur min aktivitet på bloggen här kommer att påverkas av min semester. Har en hel del körlektioner inplanerat vilket kommer att ta mycket tid och fokus. Har två delar kvar i min bloggutmaning som jag definitivt kommer hinna med att genomföra annars får jag se vad jag hittar på ;) 
 
Har ni haft en bra sommar och bra semester? :)
 
 
Cec i semester stämning.
 
 

Kommentarer:

1 Alva Lionrock:

Har haft en bra semester! Har liksom sista riktiga semester dagen idag, börjar skolan igen på måndag. Funderar dock på furuvik imorgon och så ska jag på den här Harry Potter dagen i uppsala nästa helg. Kul!

Svar: Kul! :D
Cecilia Gladefield

2 Filipa:

Jadå, jättebra! Har själv turen att ha tillgång till häst nästan varje dag, men att stå och klappa på en mjuk häst måste vara meningen med livet!!! Jag märker själv bara av att vara bortrest, nu har det gått tre veckor utan att jag har fått träffa honom och jag saknar honom (hästen) jättemycket! Jag saknar även allt runt omkring, och inte bara att rida. Jag saknar att fixa hö, hälla upp mat, borsta och mocka (okej, så fort jag kommer hem kommer jag ångra att jag skrev det där sista 😂)! Hoppas du själv får det bra under din semester, för mig börjar skolan typ direkt efter att jag kommer hem 😵😭(nädå, jag har inget emot skolan, och det ska bli kul att träffa mina vänner😊) Ha det bra ❤️

Svar: Ja att gosa med hästar är det bästa som finns :3 <3Saknar också hela stallupplevelsen allt är som terapi även om det är mycket jobb. Avkopplande att fokusera på nuet som man gör när man har fullt upp i stallet :)
Cecilia Gladefield

3 Nova%20Bluebell:

Ska sticka på kräftskiva hos mina kusiner jag, Det blir nog kul!

Svar: Låter mysigt :3
Cecilia Gladefield

4 Delfina:

Trevligt med semester! Jag ska vara med på hantverksträff tillsammans med ett gäng som kommer hit, det blir mysigt :) Annars har jag inget inplanerat.

Svar: Åh vad kul :DD
Cecilia Gladefield

5 Wilma Winterworth:

Har endast haft 2 veckors semester denna sommaren, men mitt jobb är fantastiskt kul och får spendera mycket tid utomhus så helt klart värt de :) Å hade kunnat önska lite mer av vädret fast vi bor ju trots allt i Sverige så..

Svar: Jupp svensk sommar kan man aldrig lita på xD haha...Kul att ditt jobb är härligt :DD
Cecilia Gladefield

Kommentera här: