Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Ny tävling

Denna veckas uppdatering var väldigt intressant. Ett speciellt lopp bara för hannoveranare har dykt upp. 
 
Tydligen kommer denna tävling att komma tillbaka fler gånger men med en ny hästras i fokus varje gång. Blir spännande att se vilken ras det blir nästa gång.
 
 
 
 
Man behöver inte ha en hannoveranare för att ta uppdraget när man pratar med Guillermo för första gången. Vilket är jättebra då man får 10 exp till karaktären. Dock när man kommer till uppdraget där man ska testa banan för första gången så behöver man rida en hanno men karaktären får ingen exp för detta. 
 
I det stora hela får man bara en fördel med att äga hannoveranare med att man kan testa banan och kan levla sin hanno på den i en tid framöver. 350 exp får hästen för loppet. En bra skjuts vid levlingen. 
 
Köpte en hanno på ett utav mina extra konton för att själv kunna testa banan. Angelica köpte en fin fux som heter Herohunter. (namnet baserat på Bonnie Tylers låt I need a hero ;P)
Riktigt fin häst.Tycker bara mer och mer om hannoveranarna. 
 
 
 
Denna bana var riktigt rolig att rida. Kort men intressant. Älskar att hindrena varerade med allt från kryss tillrättuppstående och till och med vattenhinder! Jättefina hinder med härliga blomkrukor som dekoration. 
Känns riktigt lovande inför kommande tävlingar om dessa hinder är så här fina. 
 
 
Vad tyckte ni om banan? :D
 
 
 
 
Här kan ni se hela banan när Rose Shadowlee och hennes fina Baron hoppar den:
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Har ingen Hannoveranare, men har planerat att köpa framöver. Men jag har sett banan på YT, och särskilt vattenhindrena är jättefina! Hoppas det blir Welsh-ponnyer snart, inte för att jag behöver levla min fina Hanna (hon är lvl 15) utan för att det skulle va dögulligt med en massa ponnyer som sprang runt och hoppade 😍❤️ Ha det jättebra ❤️

Svar: Ooh håller med, ett welsh lopp skulle vara riktigt gulligt :3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: