Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Olika spelare samt frustrationer med spelet

Igår skrev jag om attityd i communityt och jag har tänkt ännu mer på det. 
 
Det finns väldigt många olika sorts spelare av SSO. En del rollspelar, en del spelar bara för huvudstoryn, hästtokiga som älskar allt med hästar, folk som inte alls håller på med/är intresserade av hästar annars, tävlingsinriktade som älskar championat och att få bäst tid på tävlingar, klubbhängare som spenderar mycket tid med events o.s.v.
Ingen spelare är bättre än någon annan och inget sätt är fel sätt att spela på. (så länge man inte bryter mot användarvillkoren förstås ;P) 
 
Jag är en social klubbhängare som även spelar mest för huvudstoryn. Mellan uppdragen så älskar jag att hänga med på event i klubben, de är verkligen som min andra familj, kära hökar <3 
 
Vilken sorts spelare är du? :D
 
 
Lite bilder från min klubbs terräng träning inför klubbmästerskapet.
 
 
 
Nu när man som spelare i hög level inte har så många uppdrag kvar är frågan vad man gör när man väl spelar? Jag hänger med klubben eller levlar hästar. Vad brukar ni göra? :)
 
Mycket frustration finns nu i communityt och har funnits under en tid då många känner att de inte har mycket att göra i spelet.  Det är synd. Jag håller helt med om att det verkligen behövs mer uppdrag. Finns många uppdragsserier man saknar fortsättning på bland ananat mest önskat för mig är Kallterna i Dinodalen, vill så gärna veta mer om dem! Samt så vill jag se alla deras fjordingar... <3 hehe ;) 
 
Vad är era frustrationer med spelet just nu? 
Mina är bristen på uppdrag samt alll negativ stämning i communityt. Mer uppdrag behövs verkligen då det är en stor del utav spelet. 
All negativ stämning i communityt är väldigt tröttsamt och gör en ledsen. Bara för att man är frustrerad med spelet behöver det inte betyda att man kan bete sig hur som helst och mobba SSO-teamet.
Att inte kunna ignorera alla andra spelare medans man gör uppdrag och då särskilt huvuduppdrag är också en detalj jag stör mig på. Vill kunna känna mig utvald men det gör man inte direkt när hundra andra är också utvalda samtidigt xD haha Önskar mig verkligen en ignorera omgivningen knapp.
Annars är jag nöjd. ^^
 
 
Hoppas ni alla har en bra fredag! Samt hoppas ni får en bra helg! :D
 
 
 
 
 

Kommentera här: