Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Öppet hus och ny häst

Hade rätt igår om att det var öppet hus. Haha! Har aldrig gissat rätt förut så jag kännner mig stolt ;D
 
Tycker väldigt mycket om öppet hus. Mysigt med alla små uppdrag och härligt med några extra lopp att rida. Den nya hopptävlingen i arenan var riktigt kul. Väldigt kurig med en hel del snäva svängar, fina hinder och dekorationer. Snygga detaljer med olika höjd och form på hindrena, söta blomkrukor och häftiga fyrverkerier. Riktigt rolig bana som man kommer sakna när öppet hus stänger sedan den 30 augusti. (om två veckor)
 
Fler hopptävlingar med riktiga hopphinder har man saknat mer än man trott. Tycker hindrena är så fina, det är synd att inte fler finns. Skulle vara riktigt coolt med banor där man själv kan ställa in hinderhöjden och bestämma var de ska stå- eget banbygge. Eller är det att drömma för stort? xD
 
Skutteli skutt.
 
 
 
 
För att inte mista den extra exp:n som öppethus loppen ger så köpte jag en ny häst igår. ett cremello färgat engelskt fullblods sto vid namn Piepie, men jag kallar henne för Pippi.
Har under en väldigt lång tid varit intresserad av denna häst men alltid hejdat mig då jag inte tycker om huvudslänget som de gör konstant. Men tillslut vann hennes skönhet över mitt otycke för huvudslänget. Får lära mig att acceptera det helt enkelt ;))
 
 
Söta Pippi
 
 
 
Vad tycker ni om öppet hus?  :) 
 
 
 

Kommentarer:

1 Rebecca och Daisy:

Riktigt roligt med öppet hus tycker vi, lite trist bara då de små uppdragen är de samma som förra året och året innan det, men man får iallafall xp! :)

Svar: Ja man får tänka positivt ;) Är lätt att bara klicka igenom ändå ^^ Xp är alltid bra.
Cecilia Gladefield

2 Alva Lionrock:

Kul med nåt att göra när man annars bara levlar hela dagarna...

Svar: Precis ^^´
Cecilia Gladefield

3 Eva Bunnyland:

Haha, för min del var nog det bästa den nya hopptävlingen... ;) Alla tycker typ att jag är jättefånig men alltså INGEN FATTAR HUR GLAD JAG ÄR!! Jag är överlycklig! :D Ja hoppas vi får typ träningsbanor som man kan ställa in höjden på, skulle bli jätteglad då. Ännu gladare än jag är nu hahah!
Förresten, jag träffade dig på SSO idag eller igår (#evaärglömskochkanintedagarna)

Svar: Ja den är så rolig! :DD Kommer bli ledsen när den försvinner sedan :(Det var trevligt att ses en kort stund ;)
Cecilia Gladefield

4 Sigrid Winterdotter:

Jag tycker det öppna huset är trevligt!

Svar: Ja det är så mysigt :3
Cecilia Gladefield

5 Filipa:

Aldrig kört det förut! Började spela hösten 2015 (som ickestarrider) även om jag hade följt spelet mycket längre, bland annat på YT men sen tog jag en paus ända tills sommaren 2016 och blev starrider hösten 2016. Sen dess har jag spelat nästan varje dag jag haft möjlighet och har i nuläget inga planer på att sluta😊! Men av det jag sett på YT verkar öppet hus trevligt, och jag är glad att det stannade 2 veckor så att jag får chansen att köra det! Även kul med XP, är halvvägs till lvl 20 med bara islandshäststävlingen (jag SKA köpa islandshäst, och jag vet vilken och namn, men jag ska köpa lite andra hästar före) arkeologin i epona, och lite huvuduppdrag kvar. Så, förlåt för lång kommentar😂 Ha det bra ❤️

Svar: Ingen fara gillar långa kommentarer ;)Ja öppet hus är riktigt roligt, kul att du kan testa det nu :D
Cecilia Gladefield

6 Eva Bunnyland:

Kommer också sakna den :( R.I.P #bästabananisso

Svar: Bara att vänta på den till nästa år sedan... ^^´
Cecilia Gladefield

Kommentera här: