Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Tisdag igen

Tack för bloggtipsen igår! Riktigt kul att ha hittat fler bloggar att läsa :D <3
 
Jahapp då var det tisdag igen då. Kommer bli spännande att se vad som händer på uppdateringen imorgon. svårt att gissa vad det blir. En liten gissning är Jorvikstallets öppet hus. Jag vet att det brukar vara kring hösten men kommer inte riktigt ihåg när. 
 
Vad gissar ni på? ;)
 
Jag tycker verkligen om Jorvikstallets öppet hus. Mysiga små uppdrag och roligt extralopp. Skulle vara riktigt kul med fler öppet hus i de andra byarna kring Jorvik. Firgrove skulle vara riktigt mysigt, särskilt nu med den urfina make-overn. Där kan man få små uppdrag att hjälpa de äldre som bor i byn med vardagliga saker samt miljön är perfekt för ett häftigt extralopp. Valedale skulle inte sitta fel heller ;)
 
Börjar verkligen få höstkänsla nu. Dagarna börjar bli kallare och kvällarna mörkare. Gula löv finns det fler utav varje dag. Är mysigt och vackert med höst men jag tycker verkligen inte om mörkret.. Har dock mycket att se fram emot i höst så alltför höstdeppig är jag inte ;)
 
Har ni något roligt at se framemot i höst? ^^
 
Cec och Coco på tur i Gyllene Åsarnas Dal.

Kommentarer:

1 Alva Lionrock:

Jag tror att det blir öppet hus imorgon! Lsäte på nån lista över uppdateringar på Jorvikipedia häromdan och såg att det nog borde komma snart;)
Jag minns första gången jag var med på öppet hus på js, tror jag var 9 eller 10 år. Jag trodde att det betydde att alla hus var öppna så man kunde gå in och titta i dom haha... xD

2 Delfina:

Öppet hus på Jorvikstallet har jag aldrig varit med om, vad mysigt det låter!
Har också hittat många fler bloggar att läsa genom ditt inlägg :) Alltid lika trevligt med fler bloggar tycker jag!

3 Eva Bunnyland:

Jag har en grej att se fram emot i höst. Min födelsedag, hehe... Fyller år i oktober

Svar: Aha grattis i förskott då ;) <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: