Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

1 december

Tänk att det idag är december! :DDD Låt nedräkningen börja! <3
 
Detta år har gått makalöst fort :o Hösten bara försvann.
 
Älskar julen, det är så härligt med alla förberedelser, pyssel, dekorationer och bakning. 
 
Julfirandet i Jorvik har varit spännande så här långt med den vackra julmarknaden. Helt oväntat. Man visste att de planerade nya saker inför årets julfirande men att de slog på så stort med ett nytt område för det hade man aldrig kunnat gissa. Definitivt positivt överraskad.
Lite synd att man missar snön över Jorvik dock då det är en tradition att ta skamlöst många vinterbilder ;) Men men sådant är livet ;)
 
 
Ser fram emot att kolla på det första avsnittet av årets julkalender på Tv idag. Årets tema skulle tydligen vara fantasy. Det ser jag fram emot att få se hur de blandar in jul i fantasy. 
 
Ser verkligen fram emot helgen efter denna omtumlande vecka. Ser extra fram emot söndag då jag ska gå på SIHS med flera vänner från min rdklubb Comet Hawks. <3<3<3 Ska bli jättekul att träffa dem, se showen, besöka fjordmontern <3 och shoppa en del ;)
 
Ska ni gå på SIHS i år? :)
 
Hoppas ni får en fin fredag och en härlig helg! :D 
 
 
 
Vackert <3
 
 
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Jag älskar också jul, känns sjukt konstigt att det bara är 24 dagar kvar! Kommer tyvärr inte på SIHS, verkar jättekul men jag bor alldeles för långt ifrån. Är själv nöjd över att de inte lade till snö i resten av spelet, ska det va snö ska det vara fin snö som i Dino och julbyn, inte nån sorts blå frost som inte täcker blommor ändå😂😊Iaf min åsikt, man får absolut tycka annorlunda men jag är glad att de gjorde såhär, och med uppdragen är jag betydligt nöjdare med de nya än de gamla mossiga som funnits andra år (har bara gjort juluppdragen förra året, men de här var betydligt bättre. Förhoppningsvis kommer det dessutom fler närmare jul, kanske ska vi då få vårt B Slädetillstånd...) Ha det riktigt bra❤️

Svar: Ja ska bli kul att se om det kommer fortsättning :DD Är också positiv till denna lösning på julen i Jorvik :D
Cecilia Gladefield

2 Delfina:

Äntligen är det första december!! Julbyn var jättefin, fick ordentligt med julkänsla av den <3

Svar: Ja visst är den mysig? :3 <3 Kommer se fram emot all tid man kommer spendera där, blir mycket julkänsla :DD
Cecilia Gladefield

Kommentera här: