Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Måndag och min upplevelse av SIHS

Start på ännu en ny vecka. Jag är rätt slut från igår då jag spenderade hela dagen på SIHS med några finisar från Comet Hawks. Blev en hel del promeneringar igår då Friends är så pass stort. 
 
Var riktigt kul att träffa mina klubbisar. Vi besökte också Starstable i Hööks montern och då fick vi även hälsa på Esmeralda Silverforce och Ylva Potatohead. :D Jag passade på att shoppa där en hel del. Köpte två tröjor och två pikéer. Kunde inte motstå dem. De var för mjuka och fina hehe..
 
Vi tog även några varv på mässan och besökte alla hästar på Stallbacken. Jag stannade förstås lite extra länge i fjordmontern. ;) <3 Köpte två jättefina fjord modellhästar där som man tydligen inte kan få tag på i Sverige någonannanstans då bara märket Sleich säljs i Sverige. Är lycklig min fjordmodellhäst samling ökar :DD
 
Vi åt god lunch vid mässpaddocken på stallbacken och fick fin lunch underhållning med diverse hästuppvisningar. Jag tog en jättegod koreansk bipimbap. Det fanns en del olika foodtrucks där vilket var kul då jag personligen är inresserad av koreansk kultur, kpop fan som jag är ;) Riktigt spännande att testa på koreansk mat. Rätt oväntat att det fanns där men kul och gott.
 
Var superkul att spendera en hel dag med vänner när allt handlar om hästar. Har saknat ridningen och kontakten med hästar då jag tagit paus från det pga vuxelivet så det är mysigt att spendera tid kring hästar igen <3
 
 
 
Mums! 
 
 
 Mina fynd från mässan <3 ;DD
 
 
 
Har ni varit på SIHS i år? Isåfall vad var era favorit ögonblick samt köpte ni något? :)
 
 
 

Kommentera här: