Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Mistfall!

Jag har tagit några dagar ledigt från sociala medier för att varva ner nu mitt i julstressen men jösses vad mycket jag har missat under den tiden i Mistfall hypen! xD.... Kommit en vacker sneak peak bild och en teaser trailer. Tänkte dela med mig utav mina åsikter om detta nu, något senare än alla andra ;)
 
 
Tänker börja med denna vackra sneak peak bild som släpptes förra veckan:
 
 
Så fin! *.*
 
Först och främst vad är det för häst på bilden? Ny modell av nordsvensk eller ardenner? Personligen skulle jag älska både och ;) <3 Det verkar vara en skogsvaktare på hästen. Hmm undrar om vi kommer att bli skogvaktare också? :D Det skulle vara spännande, hoppas på det.
 
Området ser fantastiskt ut. Som vi spelare har längtat efter en riktig skog som känns som en skog, skog ;)) Med en massa, massa träd. Mycket berg runtomkring dock inte så konstigt med tanke på placering utav området- kring bergen utmed Firgrove. Känns som ett stort område med mycket potential för utforskning.
 
Längst upp i högra hörnet kan man se en söt liten räv. Undrar om det är en ledtråd till att det kommer att finnas vilda djur i Mistfall? Hoppas verkligen det! Hur coolt skulle det inte vara att rida i skogen och möta en massa vilddjur på vägen :3 Håller tummarna <3
 
 
Här är Mistfall trailern:
 
 
Vacker musik, otroligt fina områden. Gosh! Denna trailer får en verkligen att bli galen, jag vill dit nu,nu,nu! xD 
Känns verkligen som en nationalpark med stora ytor och mysiga stugor. Kanske inte så mycket civilisation? Dock bidrar det bara mer till mysfaktorn.
 
Genom videon kan man se ekorrar och fjärilar i området vilket gör en mer positiv till teorin om att det kanske finns mer vilda djur i området.
 
Är otroligt nyfiken om hur uppdragen kommer att leda en in i Mistfall och hur uppdragen kommer att vara där inne. Gissar på att det kan bli skogvaktar relaterat- att man ska rädda skogen på nåot vis? Spännande!
 
Vad tycker ni om Mistfall än så länge? Har ni några teorier? Vad ser ni mest fram emot? :DD 
 
Är riktigt taggad på Mistfall! <3 Jag är en skogsmulle så tanken att få rida i en vacker skog med mina hästar gör mig varm inombords.
Jag har dock inte bestämt mig om jag ska rida in i Mistfall på onsdag eller torsdag ännu. är rädd att Airstar servern ska vara överfull på öppningsdagen :( Jag kommer hem någorlunda tidigt vid fyra gissar jag på, på onsdag. Hm.. Kanske provar då får se xD Får fokusera först på att göra en fin utforskaroutfit till mig och min fina starthäst Goldie ;)
 
Har ni några planer/förberedelser inför Mistfall öppnandet? :)
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Alva Lionrock :

Jag hinner inte öppna området innan söndag/måndag, och det är lite trist, men samtidigt är det kanske bättre då när det kanske är mindre folk på Air Star. Får bara försöka undvika alla sociala medier tills dess xD

2 Juana Diamondrider :

Jag ska försöka läsa så lite som möjligt om området och försöka ta mig in... Hoppas att det inte blir som när Mystable kom... (:(

Kommentera här: