Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Glad alla hjärtans dag!

Vill önska er alla en trevlig, kärleksfull alla hjärtans dag! :D <3
 
Vill passa på att skicka kärlek till SSE som har gjort detta fantastiska spel som har fått oss spelare att träffas. jag har träffat så många vänner genom spelet och har mognat mycket som person tack vare det.
Har blivit modigare, mer självsäker och lyckligare tack vare spelet. Därför vill jag passa på att skicka en extra stor kram till alla som jobbar på SSE för att de gör ett sådant suveränt jobb för oss spelare.
 
Vill påminna stora delar av communityt att de förtjänar uppskattning då de sliter så hårt för oss. Stacyplace sa i en av hennes videor på youtube (tror att det var den videon där hon talar om sitt Sverige besök) att man alltid måste tänka på att vad man än säger om innehåll kring SSO då det är alltid en eller flera personer bakom som skapat det innehållet som kan ta illa upp om man kritiserar hejvilt utan någon konstruktiv kritik. Konstruktiv kritik levererat i en god ton är dock alltid bra, feedback från oss spelrare är de alltid ute efter då de hela tiden strävar efter att göra spelet så bra som möjligt för oss.
 
Var snälla mot varandra, det tjänar alla på. Ha en bra dag så hörs vi! Kram <3
 
Blir en favorit i repris från fjol då alla hjärtans dag firandet inte hunnit börja i Jorvik än ;D
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Frida Silverfield:

Glad Alla Hjärtans Dag Cissi! ♥ :D

Svar: :DDD <3
Cecilia Gladefield

2 Luna Friendstreet:

Detsamma till dig! :D

Svar: Tack :D <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: