Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Starstable Horses Appen

Tänkte dela med mig utav mina tankar kring den nya fölappen som Starstable släppt nu i veckan.
 
Först och främst, hur söta är inte fölen?! :DD <3 Man smälter direkt när man ser dem. Var svårt att bara välja en. Den jag till slut valde är borken /blacken (är inte superbra på hästfärger här känner jag xD), och döpte den till Westrunner. Är inne på dag fem med appen så idag växte hon upp till en vuxen häst.  Hon är så vacker! Längtar verkligen tills jag får in henne i spelet.
 
Så Söt! *.* <3
 
Jag tycker om att man får olika dagliga uppdrag att klara av för att träna fölet och sedan unghästen för det är ett väldigt roligt tidsfördriv när man t.ex. väntar på bussen. Tar runt tio minuter att göra de dagliga uppdragen.  Man blir lätt beroende då tio minuter går väldigt fort så vissa dagar önskar man att det fanns mer att göra. Dock så kan man alltid ta en massa bilder.. samt gosa, gosa och gosa! xD haha Är rätt klurigt att få till en bra bild nu i början när man inte riktigt har lärt sig allt. Har en hel del bilder på min mobil...Känns som ett vanligt sso-problem att man tar  runt 500 bilder och blir nöjd med en. Någon som känner igen sig? ;PP
 
Något annat jag vill ta upp kring denna app är debatten kring hur vissa har lurat appen genom att mixtra med telefon datum inställningarna och på så sätt fått hästen fullvuxen på nolltid och fört in den på en gång. Vissa bryr sig inte alls om att folk har agerat på detta viset medan andra har gått starkt ut och sagt att det bryter mot reglerna och att man är självisk som spoilar för andra.
 
* Stack iväg för att snabbt läsa igenom Starstables användarvillkor för att fräscha upp minnet *
I användar villkoren står det att inga buggar är tillåtna i Starstable. Nu kommer jag inte riktigt ihåg hur det var när man installerade appen om man fick läsa igenom användarvillkor för den också? Någon som kommer ihåg det? Men jag antar bara att alla regler som gäller Starstable borde även gälla alla deras appar också? Rent logiskt.
 
Vad tycker ni om allt detta kring denna bugg?
 
Personligen så förstår jag inte poängen med att bugga fram tiden för att få hästen i spelet på en gång. Man förlorar på sätt hela syftet med appspelet samt tio dagar är inte speciellt lång tid att vänta. Vad vinner man på det förutom att slippa vänta?
 
Ska bli riktigt spännande att följa denna apps utveckling och se vilka hästraser som kommer läggas till i framtiden. Jag hoppas på fjordingföl (no surprise here ;P hehe), islandshästföl, arabföl, shireföl osv.. En uppdaterad version av det arabsiska fullblodet skulle inte sitta fel i kombination med denna app ;D Eller vad säger ni? Samt en ny verison av fjordingarna skulle jag inte säga nej till ;DD
 
 
 
 

Kommentera här: