Vacker bugg

Igår kom det äntligen lite mer huvuduppdrag. Oroa er inte kommer inte att spoila! ;) Tänker vänta ett tag innan jag skriver mina åsikter om dem. 
 
Dock kan jag dela med mig utav en bugg som hände mig igår. Det är ingen spoiler att man besöker Fripp eftersom de sagt att Fripp behöver hjälp i nyhetsvideon med Ylva och Matilda. Efter att jag varit inne i den hemliga druidmötesplatsen så blev hela världen rosa. Förmodligen en bugg men vackert var det. Tog en massa bilder ;)
 
Måste också passa på att säga att de nya druidkläderna man kan köpa i Valedale är hur fina som helst. Det bästa med dem är att de är lika snygga framifrån som bakifrån. Älskar de små detaljerna med sömmarna. Mössan är riktigt söt också, ser nästan ut som en militärkeps ;)
 
Vad tycker ni om de nya druidkäderna? 
 
Hur fint är inte detta mystiska ljuset? *.* <3
 
 
 

Bloppis - Hästböcker

Jag har en hel del hästböcker hemma som jag har samlat på mig genom åren. Har fått en hel del från tiden då jag var med i Pollux hästbokklubb. Andra böcker har jag fått eller hittat på loppis. Hur som helst så är jag intresserad utav att bli av med dem då jag har platsbrist hemma. Dessa böcker har en stor plats i mitt hjärta men känner att det är dags att gå vidare och lämna över dem till personer som kommer ha större glädje av dem.
 
Listan över alla böcker jag har är så pass lång att jag inte skriver ut den här. Om ni är intresserade av att veta vilka böcker jag har så får ni jättegärna maila mig: jorvikhantverkaren@hotmail.com
 
Eftersom böckerna har några år på nacken så begär jag inget pris för dem, bara pris för frakten. :)
 
 
 
Några utav böckerna.