Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Levling

De senaste dagarna har jag ägnat en hel del tid till att levla hästar. Jag vet inte om det är för att jag flera dagar i rad har levlat och fått in en rutin men det känns som att levlingen går fortare nu. Dock börjar det bli lite tröttsamt med samma tävligar varje dag. 
 
Har funderat under en längre tid om hur man kan göra levlingen roligare. Finns en del tricks man kan använda sig utav. De vanligaste är att levla medans man roar sig med annat som att t.e.x lyssna på musik eller kolla på en film eller serie. Om man levlar flera hästar samtidigt kan man byta häst att levla efter halva levlingsrundan. Om man har en ponny och islandshäst kan man göra respektive lopp för de typerna för att hjälpa andra hästar till lite extra xp. Det enda man behöver göra är att efter ha ridit loppet med de speciella hästarna rider man dit med den häst som ska levlas och hämtar upp xp:n. 
 
 
 
Så här ser kostnaden ut för om man vill att hästtränaren ska hjälpa till med levlingen:
 

Level:                 Starcoins:

1-2                       25

2-3                       50

3-4                       75

4-5                       100

5-6                       125

6-7                       150

7-8                       175

8-9                       200

9-10                    225

10-11                  250

11-12                  275

12-13                  300

13-14                  325

14-15                  350

 
 
25 starcoins ökning för varje level man går upp. Blir rätt dyrt i de högre levlarna. Lite väl dyrt enligt min mening. Därför använder jag inte hästränaren då jag tycker det blir slöseri på starcoins. Lägger hellre de pengarna på en ny pålle ;) 
 
 
Prince som tar några känguru skutt under levlingen xD 
 
 
Frågan är hur skulle man kunna ändra på levlingen?
För efter fem år av i stort sett samma lopp med några tillägg under årens lopp blir tyvärr tröttsamt efter ett tag.  Jag kommer ihåg när jag hade ett konto på stallet.se så kunde man skicka iväg sina hästar på tränigsvecka och så kom de tillbaka fulltränade. Kanske något sådant skulle vara något? Skicka pållarna på bootcamp haha xD 
Ett annat förslag är att få möjlighet att köpa hästar vid högre level som t.e.x fjordingen i Dinodalen vid level 10 eller event hästen Spirit vid level 15. Jag skulle uppskatta den möjligheten för ett något högre pris.
 
Vad tycker ni om dessa två idéer? Eller har ni några egna som ni vill dela med er utav? :) 
 
 
 

Kommentarer:

1 Daniela Silvergarden:

Jag lyssnar på min favoritserie när jag levlar :D Jag lär mig samtidigt som jag tränar :) Serien heter QI och handlar enbart om nonsens-fakta, kan rekommendera det starkt :D

Svar: Åh! Älskar QI :DDD <3 Stephen Fry är en utav mina stora idoler :3 Han är bara för cool :D
Cecilia Gladefield

Kommentera här: