Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Nya starthästar idag?

Undrar om starthäst uppdateringen blir idag? Antar nästan det då de har gett sneakspeaks om det i helgen och början av denna vecka. Hoppas verkligen på det iallafall ;) 
 
Annars tror jag hästmarknaden kommer tillbaka till Steves gård. Midsommaruppdragen försvinner. Frågan är om midsommarskattjakten också gör det? Den kan stanna kvar lite längre tycker jag, har inte hittat så mycket än ;))
Har ni fått något fint i skattjakten? :)
 
Igår hitade jag en jättebra undersökning som Starstable utfört på deras facebooksida. Där får vi spelare fylla i vad vi önskar oss till spelet, vad som frustrerar oss med spelet, vilka uppdateringar vi föredrar och liknande. Jätteviktig undersökning så se till att göra den! Varje åsikt räknas men kom bara ihåg att ge konstruktiv kritik för annars kommer vi ingenvart ;)
 
Här kan ni hitta den:
https://www.efs-survey.com/uc/eResult_GmbH/7433/ospe.php?SES=5c7860c7450ccee6b7b738e39bdd5a01&syid=86283&sid=86284&act=start&js=15&flash=0&devicetype=0
 
 
Kära Goldie <3 
 
 

Kommentarer:

1 Alva Lionrock:

Jag är liksom så nervös på ett bra sätt!! Hoppas verkligen hästarna kommer inte orka gå och längta en hel vecka till haha..

2 Alva Lionrock:

Hoppas verkligen att hästarna kommer idag, skulle det stå xD

Kommentera här: