Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Olika åsikter

I och med att det spekulerats om att starthästarna kanske kommer uppdaterats har jag tänkt mycket på hur folk uttrycker sina åsikter om spelet. Tyvärr hörs de som är extremt militanta med sina åsikter mest... De som har sin egna åsikt som tydligen är den enda rätta och att alla som tycker annat är idioter... Trist att se. 
 
Många som hotar med att de ska sluta spela om starthäsarna uppdateras. Många som anklagar de som är för en uppdatering för att vara extremt ytliga och att de inte alls bryr sig om sina startisar. Tråkigt för det är att dra alla över en kam. Som jag t.e.x jag älskar min startis Goldie djupt och därför är jag inte emot en uppdatering för jag älskar honom för honom inte hans utseende ;) Därför är jag inte ytlig ;) Se? Finns så många sett att tolka situationer på. Bara för att du tänker annorlunda än någon annan betyder det inte att du har fel eller att den andra personen har fel. Alla tycker olika och så är det med det. Punkt slut. Men respektera andras åsikter, alla har rätt till att tycka som de vill.
 
Tänk också på att allt du skriver på internet stannar där. Tänk om du skrivit något väldigt negativt och rent utav elakt till andra spelare och/eller Starstable teamet? Det stannar kvar. Om du senare kanske vill jobba där har du redan förstört för dig. Oavsett vad så ska man aldrig vara elak på nätet, behandla alla väl och med respekt. Nättroll behöver ingen. Var snälla mot varandra! 
 
 

Kommentarer:

1 Delfina:

Bra skrivet och väldigt värt att tänka på! Ser alldeles för ofta hot om att sluta spela och spelare som attackerar både spelet och varandra för att de inte håller med någon annans åsikter. Är man inte beredd på att lyssna på vad andra har att säga, bör man inte delta i någon diskussion överhuvudtaget.

Svar: Bra sagt! Håller helt med ;)
Cecilia Gladefield

Kommentera här: