Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Uppdaterad starthäst?

Sedan en teaser dök upp på Starstables Instagram föreställande en blurrig video med en häst och ryttare som eventuellt rider över sydhoven har det dykt upp en massa teorier om vad det betyder.
 
Här är en screenshot från Starstables instagramvideo:
Väldigt svårt att se bara på en bild så jag rekommenderar att ni kollar in instagramvideon om ni inte redan sett den ;)
 
De allra flesta gissar på att det betyder att nya hästar kommer på onsdag. Hannoveranare, trakehner och svenskt varmblod gissar många på. Dock kom de nya araberna väldigt nyligen så viss skepsis finns över det.
 
En annan populär teori är att det är våra starthästar som ska uppdateras. Detta har jag blandade känslor för. Jag vet att det är absolut 100% nödvändigt att starthästen uppdateras snart för att nya spelare inte ska avskräckas från spelet. Missförtro mig inte jag älskar den gamla starthäst modellen men den är väldigt gammal och håller inte i dagsläget när det gäller att sälja spelet. När man som ny spelare gör sitt konto för första gången måste man lockas av grafiken, ens karaktär och ens starthäst. Super viktigt, annars kanske man ger upp om spelet innan man ens provat ordentligt för att man verkligen inte tycker om starthästen, vilket är jättesynd. Starthästen ska vara speciell men tyvärr är den inte det för många spelare i dagsläget då så många nya hästar kommit med mycket bättre utseende och häftiga animationer. De måste uppdateras. 
 
Blandade känslor inför detta då jag älskar den gamla starthäst modellen. Växte upp med den genom de första Starstable Årtidsryttarna spelen. Goldie, min starthäst har jag hängt med i fem år nu. Han är min favorithäst och jag rider runt på honom väldigt ofta. Gör uppdrag och går på väldigt många klubbevents med honom. Han har en speciell plats i mitt hjärta. Tanken på att hans utseende kanske förändras får mig att känna mig lite vemodig. Kommer att bli svårt att vänja sig i början. Dock älskar jag honom för honom, inte hans utseende! <3 Han kommer fortfarande vara samma häst så om hans utseende förändras så är jag okej med det. Insidan räknas! ;)
 
Frågan är att om de nu kommer att uppdatera starthästen, vilket vi fortfarande inte vet då det bara är spekulationer så är frågan hur de kommer att göra det. Kommer de att ändra alla starthästar över en natt eller kommer man få alternativet själv att uppdatera ens startis för en summa starcoins? Liknande ändra utseende funktionen för ens karaktär? Första är gratis? ;) haha Nej men allvarligt talat så är detta lite klurigt. Det är ett känsligt ämne då folk älskar sina starthästar och många vill behålla dem som de är. Att få alternativet att ändra utseendet tycker jag vore den minst smärtsamma alternativet för communityt men oavsett vad så är jag okej med deras beslut och är redo för det. 
 
Vad tycker ni om detta känsliga ämne? Uppdatera starthästen eller ej? :) 
 
Rekommenderar också att ni läser Rose superbra inlägg om detta ämne på hennes blogg: roseshadowlee.blogg.se 
 
Vad som än väntar oss kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta Goldie <3
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Alva Lionrock:

Jag förstår att det är väldigt nödvändigt att uppdatera den, men skulle gärna vilja att man kunde välja att få den uppdaterad eller inte. Är väldigt fäst vid min starthäst haha...

2 Alexandra Goldnose:

Håller verkligen med, det är något speciellt med sin starthäst så skulle nog kännas konstigt att en häst som man har spenderat så mycket tid med uppdateras, men däremot så tycker jag också att nya spelare måste få ett bra "intryck" av spelet.
Är väl lite 50/50 på det här :)

Kommentera här: