Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Vacker bugg

Igår kom det äntligen lite mer huvuduppdrag. Oroa er inte kommer inte att spoila! ;) Tänker vänta ett tag innan jag skriver mina åsikter om dem. 
 
Dock kan jag dela med mig utav en bugg som hände mig igår. Det är ingen spoiler att man besöker Fripp eftersom de sagt att Fripp behöver hjälp i nyhetsvideon med Ylva och Matilda. Efter att jag varit inne i den hemliga druidmötesplatsen så blev hela världen rosa. Förmodligen en bugg men vackert var det. Tog en massa bilder ;)
 
Måste också passa på att säga att de nya druidkläderna man kan köpa i Valedale är hur fina som helst. Det bästa med dem är att de är lika snygga framifrån som bakifrån. Älskar de små detaljerna med sömmarna. Mössan är riktigt söt också, ser nästan ut som en militärkeps ;)
 
Vad tycker ni om de nya druidkäderna? 
 
Hur fint är inte detta mystiska ljuset? *.* <3
 
 
 

Kommentarer:

1 Alva Lionrock:

Din Goldie är så fin med nya modellen! <3

Svar: Aww, tack! <3 Tycker också han är riktigt fin ;)
Cecilia Gladefield

2 Sigrid Winterdotter:

P A N D O R I A attackerar!

Svar: Hahaha xD Take cover! ;))
Cecilia Gladefield

3 Daniela Silvergarden:

Jag älskade uppdragen men efter när jag kom ut från Stencirkeln fick jag nästan spel på ljuset xD Det var fint men jag blev lite sur då man inte såg ordentligt ;)

Svar: Hmm kan först det ^^ Jag sprang bara runt och tog bilder xD Men om jag hade gjort något annat hade jag kanske stört mig på det också ;)
Cecilia Gladefield

Kommentera här: