Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Arabiska fullblod och ny laddningsskärm

De arabiska fullbloden som kom i onsdags är jättesöta. Tycker att teamet har gjort ett bra jobb. Längtar spänt på fler färger och då särskilt en gråskimmel ;) Håller tummarna.
 
Har ni köpt någon utav de nya hästarna? Samt har ni några önskefärger på framtida arabiska fullblod? :)
 
Angelica fick dock ett arabiskt fullblod, Westwind, baserad på Åses häst i bokserien Stall Norrsken. Har nu två svarta hästar vid namn Westwind. Den andra är ett engelskt fullblod. Detta pga av att hästen näms bara som ett fullblod men aldrig specifikt vilket slags fullblod xD Dock på bilderna liknar hon mer ett arabiskt fullblod. Ni som har läst bokserien, vilken hästras tycker ni att hon liknar mest? ;)
 
Westwind och Westwind.
 
En annan rolig grej är att de ännu en gång uppdaterade laddningsskärmen när man loggar in till spelet. Det blev en ännu somrigare bild.
 
Jättefin :3 Dock hästnörd som jag är så stör jag mig på att de inte har hjälm xD

Kommentarer:

1 Delfina:

Åh, vilka sötisar! Förutom gråskimmel var ett svart arabiskt fullblod med på listan över önskefärger. Trots att jag är lite besviken på de arabiska fullblodens nyare modell, är det svårt att motstå Westwind som står och blundar så gulligt <3 Läste också Stall Norrsken om jag inte minns fel, tycker nog att det arabiska fullblodet liknar mest, men det är ju svårt att säga.

Svar: Ja visst är hon söt? :3Precis.för om man säger fullblod så refererar man väl oftast till engelskt? xD Men hon liknar mer en arab på bilderna ;)
Cecilia Gladefield

Kommentera här: