Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Att leda hästen

Ledarfunktionen i spelet har jag haft mycket problem med. Jag har i 7 fall av 10 inte fått igång den hur jag än ställde mig vid hästen så kom inte leda ikonen upp förut.
 
Men de senaste dagarna som jag har levlat och gjort uppdrag så har jag märkt att leda ikonen dykt upp väldigt mycker mer än tidigare. Jag börjar undra om funktionen har uppdaterats eller om det är jag som på något vis alltid stått på fel ställe vid hästen.
 
Har ni märkt någon förbättring på leda funktionen?
 
Jag testade några olika positioner för att se vilka specifika som gör att leda ikonen dyker upp. Jag märkte då att om man står vid sidan om hästen så dyker den inte upp. Om man däremot står en bit framför hästen fungerar den.
 
Är det verkligen jag som varit så super klantig jättelänge som alltid stått fel eller har de fixat funktionen? Kommer jag någonsin få veta svaret? xD haha Oavsett så tänker jag fira att funktionen fungerar och använda den mer ;)
 
 
 

Kommentarer:

1 AlanisMoonstorm:

Mig veterligen har den fram till den här uppdateringen haft en bugg som gör att en bara kan leda den hästen man loggat in på förutsatt att man inte bytt häst innan. Men vi är nog alla glada för att den funkar igen. Sedan har det varit problem med att karaktären nu går för snabbt för våra hästar i skritt så att hon tappar dem efter ett tag...

Svar: Jaha, intressant, det visste jag inte ^^Får testa mera och förhoppningsvis ska den bli fläckfri en vacker dag ;)
Cecilia Gladefield

2 Delfina:

Jag har bara kunnat leda hästen jag loggat in på om jag inte bytt häst, men detta kanske är fixat nu i så fall? Det är ju toppen!

Svar: Jaha ok. Måste undersöka detta vidare! ;)
Cecilia Gladefield

Kommentera här: