Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Gårdagens uppdatering

Det blev inga nya hästar igår på uppdateringen. Istället blev det en ny kamera och fler stjärnor.
 
Många verkar se negativt på de nya kameravinklarna vilket är synd. Dock förstår jag dem då för vissa är skillnaderna enorma. Dock tycker jag att man får testa mer än bara en dag för att verkligen ge det en chans ;)
Själv är jag väldigt positiv till den nya kameran. Jag tycker att det som menat är mycket smidigare att svänga och det känns som att spelet går bättre. Känns mer realistiskt nu när man rider att kameran föjer med, man känner markskillnaderna och får bättre känsla när man susar förbi i full galopp ;) Känns mer realistiskt för mig. Att kunna svänga lättare med sin karaktär när man inte rider är guld värt för mig. Var helt hopplös innan med att springa in i väggar när jag skiftade mellan att gå och att springa xD Ser fram emot att slippa krasha mindre nu ;)
 
Vad är era åsikter om den nya kameran? :) Samt har ni hittat några stjärnor än?
 
Stjärnorna har jag inte hunnit kolla in än. Är faktiskt rätt dålig på att leta stjärnor... De jag har hittat är de jag ridit vilse och råkat ramla ner på ;) haha
 
En annan fin detalj som ändrades igår var laddningsskärmen när man loggar in till spelet. Nu har de bytt till en mer somrig bild. Jätte mysig bild :3
 
 
 
 

Kommentarer:

1 April Goldfall:

Det enda jag som gör att jag "ogillar" den nya kameravinkeln är att det är ovant, men det kommer ju ändras med tiden. Styrningen från marken är värst eftersom jag precis anpassat mig till den senaste ändringen och så ändrar de lite till xD Men det blir nog också bra sen, det här är en sån där uppdatering man får ge lite tid :)

Svar: Precis! :D Patience people! ;DD
Cecilia Gladefield

Kommentera här: