Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Sommarflytt

Nu har det redan hunnit bli juni. Jösses vad fort tiden går! Härligt att sommaren är här.
 
Idag bestämde jag mig för att ta alla mina hästar och flytta till New Hllcrest stallet över sommaren. Dels för att kunna släppa hästarna på sommarbete på Sydhoven men även för att kunna bo nära personer jag behöver bygga rykte med: Jamie, Hayden och Eremiten.
 
Brukar ni flytta och byta stall under sommaren? :)
 
Bytte frisyr gjorde jag också. Red bakom Maria en hel del i tisdags under Roses islandshäst uteritt och blev så avis på hennes fina fläta att jag saknade min gama frisyr xD Back to braids baby! ;D
 
Hm... kanske matchade inte shortsen riktigt? xD Får köpa fler shorts känner jag... haha

Kommentarer:

1 Rebecca och Daisy:

Brukar själv inte byta hemstall så ofta då jag snabbt vänjer mig vid ett ställe. Ifall jag byter så bukar det vara mellan de centralaste delarna av Jorvik, som Fort pinta, Moorland eller Steves :). Blir det inte lite krångligt att resa till silverglade om du skall dit då det inte går någon dirket transport från new hillcrest? X)

Svar: Ja hemmastadd blir man fort ;)Om jag ska till Silverglade så brukar jag ta transporten till Värdshuset vid bron och därifrån rida över bron och ta transporten från Nilmers högland för att där kunna åka vart jag vill i Silverglade området ;) Jag tycker att det är rätt smidigt :) Tar inte alltför lång tid heller.
Cecilia Gladefield

2 Frida Silverfield:

Åh, Cissi-flätorna! :D Jag brukar flytta till Valedale över sommaren. Ska flytta dit så snart klubben får sommarlov :')

Svar: Åh vad mysigt :3 Valedale som är så fint!
Cecilia Gladefield

3 Lydia Northfall:

Jag kommer nog flytta till Jorvikstallet under sommaren:D

Svar: Mysigt :D Hoppas du ska trivas där!
Cecilia Gladefield

Kommentera här: