Onsdag och önskehästar

Jahapp onsdag igen. Undrar vad som händer idag? :) Många verkar gissa på nya hästar. Finns många hästar man önskar till spelet. Några av mina önskningar är vitblack fjording, uppdaterad fjording, uppdaterad arabiskt fullblod, gulbrun islänning, rödblack islänning, musblack nordsvensk och gärna en uppdatering av den modellen också ;), fler shire hästar, clydesdale, ardenner, new forest ponny, shetlandsponny även om jag vet att man inte kan rida på dem xD Skulle vara jättekul om man kunde köra häst och vagn med dem dock :3 Fast det är en dröm än så länge, måste vara en mardröm att försöka programmera...
 
Har ni några önskehästar? :)
 
Bjuder på lite bilder från gårdagens mysiga uteritt:
 
 

Laddnings skärm

För ett tag sedan uppdaterades laddnings skärmen när man startar upp spelet. Tanken bakom var att laddnings bilden ska spegla årstiden vi är i. För tilfället har vi en jättefin vårig bild. Dock börjar den kännas lite långdragen nu då sommaren är på det stora hela redan här. Ska bli spännande att se vad det blir för sommarbild :DD Kanske en glad häst och ryttare som tar ett härligt sommarbad tillsammans? ;)
 
Kanske kommer de att lägga in sommar bilden när de tar sommarlov? Vi får nog vänta några veckor till på det i sådana fall. Blir spännande! :D
 
De små tipsen är härliga att läsa medan man väntar på att spelet ska laddas upp.

Orientering

För någon vecka sedan kom orienteringstävlingen i Hollow woods till spelet. Jag har nu äntligen hunnit testa den och är redan förtjust. Är jättekul med något nytt. Variation är alltid bra för att hålla motivationen uppe när man spelar och då särskilt när man levlar ;)
 
150 xp till hästen får man för loppet. Bra mängd då de flesta lopp brukar ligga runt 125 xp. Tävlingen tar olika lång tid att genomföra då kontrollerna man ska ta byter plats i en slupmässig ordning från gång till gång. Det är ännu en positiv del som bidrar till känslan av mer variation. Miljön i hollow woods är mysig att springa runt i. Hela området Firgrove/Valedale är ett av mina absoluta favoritställen i hela spelet så Hollow woods ligger varmt om hjärtat.Skulle vara kul om det kom fler orienterings tävlingar till andra ställen runt om Jorvik. Everwindfälten, Nilmers högland, Spegelträsk, Gyllenbladsskogen, är några förslag. Vad tycker ni?
 
Jag hoppas att de fortsätter att lägga till olika tävlingar i framtiden. Önskar mig mer western tävlingar, dressyr samt bruksridning skulle vara roligt att se hur de skulle tolka det  i spelet. Har ni några önsketävlingar? :)
 
Vad tycker ni om orienteringen? :)
 
Kontrollerna är jättefina. Man får verligen minnesbilder från när man gick i skolan och hade orientering på idrotten ;)